Studiu: 2019 aduce un nou trend pentru bucătăriile moderne. Află care sunt modelele de bucătărie pentru noile tendințe ale anului

Avem nevoie de sfaturi de renovare la domiciliu cu un buget mic sau căutăm permanent noi metode inovative de a ne decora locuința. De la bucătării și băi până la renovări ecologice și idei de viață în aer liber, ideile de mai jos vă pot ajuta să vă transformați bucătăria într-o încăpere de vis și vă vor oferi modele de bucătării pentru tendințele anului 2019.

Indiferent dacă gătiți alături de copii, partenerul vostru sau oaspeții din casă, un aspect plăcut și relaxant al bucătăriei vă facilitează modul în care vă folosiți bucătăria și mâncarea pe care o gătiți.

Asadar, iata cateva sfaturi pentru amenajarea bucatariei, ce te vor ajuta sa obtii un spatiu modern, in trend cu tendintele noului an.

  • Dacă aveți nevoie să maximizați spațiul, atunci luați în considerare locul unde sunt amplasate dulapurile, astfel încât două sau mai multe persoane pot găti împreună în bucătărie.

Când vă hotărâți cu privire la aspectul spațiului, este important să țineți cont de modul în care doriți să fie folosită încăperea.

  • Puteți folosi o ușă glisantă care este foarte versatilă și ii poate oferi spațiului un aspect deosebit.
  • Texturile și culorile vă pot oferi experiențe bogate iar bucătăria va deveni mai degrabă un spațiu de locuit decât o cameră în care pregătiți mâncarea.
  • Tendința anti-bucătăriei este și mai puternică în acest an, cu aparatele integrate și elementele non-bucătărie care transformă spațiul într-o zonă de divertisment și nu o cameră pură de gătit.
  • În timp ce durabilitatea nu a devenit niciodată o tendință, în 2019 bucătăriile vor deveni mai ecologice decât oricând. Se vor lua în considerare toate aspectele, de la materiale și aparate la aspect și managementul deșeurilor.

Durabilitatea a devenit un motiv întemeiat pentru oricine dorește să-și renoveze bucătăria

În 2019, integrarea aparatelor din bucătărie și mascarea anumitor obiecte de uz caznic este luată în considerare chiar mai devreme în procesul de proiectare, ceea ce face rezultatul final să arate mult mai bine.

Un duble L este o bucătărie în formă de L cu o insulă care este și ea în formă de L. Pentru crearea senzației de spațiu, poți ține cont de această poziționare a mobilierului.

În mod obișnuit, cele două L-uri se opun creației unui spațiu central deschis.

Renovarea bucătăriilor mici ar putea să nu atingă aspectul unei bucătării mari, dar renovările cu gust și multă informare, pot face ca dulapurile, aparatele și accesoriile să fie complet rearanjate și să ofere spațiului senzația unei încăperi aerisita și modernă.

Proiectarea bucătăriei a devenit o știință complicată. Până nu demult a fost un spațiu exclusiv pentru prepararea alimentelor, însă acum pentru mulți a devenit centrul social al casei.

Bucătăria este locul în care vinul este băut în timp ce mâncarea este pregătită, iar copiii mănâncă micul dejun în timp ce sandvișurile sunt așezate în cutiile de prânz.