Tehnologia blockchain si lansarea Duty Exchange

Odată cu apariția și dezvoltarea tehnologiei blockchain au apărut numeroase aplicații descentralizate ce au deblocat o serie de instrumente noi financiare care au că menire diversificarea celor convenționale din afară spațiului criptomonedelor. Una dintre cele mai notabile lansări de pe piață din România este a Duty.exchange, un exchange descentralizat ce pune la dispoziția tuturor o suită de unelte care oferă posibilitatea de a beneficia de instrumentele din acest spațiu: interschimbarea de active într-un mediu sigur cu cele mai mici fee-uri, staking, yield farming, stakers liquidity pool și nu numai.

Încă de la sfârșitul 2021, echipa Duty lucrează intens la dezvoltarea Duty Exchange care în prezent este un ecosistem de criptomonede all-în-one Multichain și care va lansa inițial propria  monedă pe blockchain-ul Binance în partea descentralizată a ecosistemului său. DUTY Exchange este conceput  o platformă mulți-servicii de înaltă performanță, care răspunde nevoilor utilizatorilor web3.0.

Proiectul a intrat în etapa de Private sell cu dată de 10.10.2022 desfășurat pentru 45 de zile, urmând  în perioada următoare  fie anunțată ieșirea în Public saleunde orice ICO investor, fan al tranzacționării crypto, web developer sau digital creator  se înregistreze pe platforma.

Monedele Duty pot fi deținute, depuse și tranzacționate pe Exchange-ul Duty, NFT marketplace. Dezvoltarea Duty.exchange contribuie la crearea unui ecosistem economic care oferă un liquidity pool pentru stakers, yield farming, Duty Dex, NFT market, precum și game features care va oferi randament atât comunității Duty, cât și viitorilor investitori.

Duty token-ul $DUTY funcționează pe baza blockchain-ului Binance, care este prietenos și are la bază elementele bine cunoscute de siguranță. Platforma folosește un wallet securizat și o tehnică de dublă verificare pentru a păstra în siguranță tokens, iar că stimulent fiecărui holder de portofel, Duty Crypto Exchange intenționează să creeze un Token în rețeaua BSC oferind rewords sub formă de tokens suplimentari.

Echipa de dezvoltare lucrează la lansarea în curând unui NFT marketplace. Caracteristicile Duty Exchange NFT fac că marketplace-ul să se diferențieze major de altele prin securitatea deosebită și comisioanele reduse.

Duty Exchange va crea o piață descentralizată în care deținătorii de NFT își pot cumpăra și vinde NFT-urile și unde creatorii de arta digitala își pot lansa colecțiile. Duty NFT are un sistem financiar atractiv care va revoluționa piața NFT nu doar in Romania, dar si la nivel international și o va face mai sigură.

Duty.Exchange Tokenomics presupune o distribuție echilibrata intre cele mai importante chain-uri: BSC Network 70.8%, ETH Network 19.7%, Elrond 1.6%, Polygon 1.6% și altele, pentru Duty tokens $DUTY și alte tokens gratuite de mare interes în prezent disponibile în rețea

Despre Viziunea Duty

Duty Exchange își propune  creeze un mediu simplu și ușor de utilizat în care interacțiunea cu lumea criptomonedelor  devină mai degrabă o normalitate, astfel deschizând drumul către o multitudine de noi oportunități de investiții, desigur asigurând o serie de standarde necesare în ceea ce privește controlul total al finanțelor și al asseturilor, securitatea totală a datelor dar și anonimitatea lor.

General Disclaimer: Duty Exchange nu oferă sfaturi financiare de investițiiInvestițiile pe piață de cryptomonede presupune un anumit risc, iar deciziile de vânzare sau cumpărare se fac în urmă propriilor diligențe.

CategoriiFără categorie