Transavia lansează a doua ediţie a concursului “Pui gătit cum vrei tu cu Fragedo”, dedicat creatorilor de rețete, cu premii de neuitat la Theodora Golf Club

Alba Iulia, 15 septembrie 2022. În urma succesului repurtat la prima ediţie, Transavia lansează continuarea concursului de rețete originale pe bază de carne de pui – “Pui gătit cum vrei tu cu Fragedo”, în perioada 15.09.2022 – 31.03.2023.

Toți pasionații de gătit au, din nou, ocazia să își demonstreze talentul participând la concurs, înscriindu-și propriile rețete în care puiul Fragedo este ingredient principal. Pe lângă elaborarea rețetelor gustoase, mai trebuie făcuți doar câțiva pași de validare:

– completarea formularului de rețetă afișat pe www.transavia.ro/retete/pui-gatit-cum-vrei-tu cu o rețetă proprie, care conține carne de pui;

– încărcarea a minimum unei imagini cu preparatul final, gata de servire, sau a mai multor imagini cu pașii de preparare a rețetei propuse;

– încărcarea bonului fiscal doveditor al achiziționării a minimum unui produs din gama Fragedo la o cumpărătură efectuată în perioada desfășurării campaniei, în orice fel de magazin sau rețea de magazine.

„Familia mea este obișnuită cu rețetele-surpriză, așa încât am avut tot sprijinul lor (n.r. pentru a participa la concursul ‚Pui gătit cum vrei tu Fragedo’). Recunosc: ne-a tentat și premiul ! (…) Așa am ajuns la ouă Fabergé cu pui. Erau multe rețete interesante înscrise și, sincer, nu credeam că voi câștiga! Experiența trăită alături de familie la Theodora Golf Club a fost una greu de descris în cuvinte: prietenie, simplitate, liniște, bun gust și… gust bun”, a declarat Amalia Săsărman, autoarea uneia dintre rețetele câștigătoare ale primei ediții.

 

Premiile celei de a doua ediții a concursului Pui gătit cum vrei tu cu Fragedo se vor acorda în urma evaluării dintre înregistrările validate și vor consta în 2 sejururi pentru câștigători și familiile acestora, la Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, care oferă oaspeților săi grija deosebită pentru o vacanță lipsită de griji, împreună cu familia sau cu prietenii.

 

„Interesul foarte mare arătat de toți pasionații de gătit care au participat la prima ediție a concursului „Pui gătit cum vrei tu cu Fragedo”, dar și bucuria câștigătorilor care au avut parte de o vacanţă minunată cu familia la Theodora Golf Club, ne-au inspirat să venim din nou cu premii pentru cei care au creat rețete cu puiul Fragedo, de la familia lor pentru toate familiile din România.

 

Ne dorim ca, și la această ediție, cei care vor câștiga să se poată bucura de un loc kids-friendly. La Theodora Golf Club, familiile cu copii se vor putea distra la Snag Golf – un program special pentru copii, o metodă frumoasă și activă de petrecere a timpului liber prin sport și joacă. S.N.A.G (Start New at Golf) este un program eficient și amuzant, ce se desfășoară în deplină siguranță (cu mingi asemănătoare cu cele de tenis, cu arici și crose din plastic, ușoare), dedicat în special juniorilor cu vârste cuprinse între 4-10 ani.” – potrivit organizatorilor.

CategoriiFără categorie