Vrei să fii cool ca pentru Pinterest, în 2022? Alege pearlcore și bijuteriile inteligente și vezi ce tendințe prezice Pinterest că vor lua avânt în 2022

Dacă la finalul zilei intri pe Pinterest ca să te uiți la fotografii cu ținute pe Pinterest, la finalul unei zile grele pentru a te inspiră și pentru a te relaxa, atunci faci parte din categoria acelora care dau trendul Pinterest. In fiecare final de an, Pinterest scoate un raport în care analizează conținutul salvat și distribuit în platformă și trasează trenduri și obiceiuri de consum pentru anul ce urmează. 

2022, de pildă, anunță un hype al:

  • jeweled up – ceea ce înseamnă să adaugi strălucire în tot ceea ce faci. Trendul este atribuit Generației Z și presupune să mergi cu înfrumusețarea dincolo de limitele recunoscute ale accesoriilor clasice și să devii creativ cu tot ce ține de bijuterii – să îți accesorizezi corpul accesorizează întregul corp, de la pietre prețioase pentru dinți până la ornamente de cristal pentru ochi; sau să cauți în marea de bijuterii clasice, tipologii diferite precum bijuterii inteligente, un real mesager al emoțiilor noastre. La prima vedere, sunt bijuterii din aur cu pietre prețioase sau semi-prețioase. Însă, în momentul în care sunt oferite, bijuteriile prind viață și dau glas sentimentelor. O urare, o melodie, o fotografie, un videoclip sau o carte și o mare cantitate de iubire încap la propriu în aceste bijuterii cu suflet.
  • dopamine dressingului – ceea ce înseamnă să adopți o garderoba în culori vibrante precum curcubeul. De la rochii curcubeu la ținute albastru electric, modă 2022 va fi totul despre armonii electrizante la toate grupele de vârstă. 
  • pearl core-ului – ceea ce înseamnă că vom adopta cu precădere stilul perlat, perlele în sine, texturile care amintesc de aceste bijuterii ale oceanului. În 2022, vom îmbrățișa accentele iridescente, de la culoarea unghiilor și până la bijuterii deosebite, atipice, precum acest colier cu perle inteligent, precum cel din fotografia ce ilustrează articolul. Petrecerile tematice cu perle vor fi pe val, iar rochiile sidefate vor reintră în trend. 
  • Alt-bashes – sau, în traducere, petrecerile pe care le vom da ca să celebrăm momentele “celebratorii” ale vieții  precum faptul că avem casă goală, că am divorțat, că am adoptat un copil.
  • Renașterea elenistă – Nostalgia trecutului își reintră în drepturi. În 2022, ne se vom inspiră din Grecia Antică și vom investi în orice ne amintește de această:  de la decorul corintic și până la tapetul inspirat de Afrodita. 
  • Cooking ancestral – ne întoarcem la felurile de mâncare cu care am crescut.

Așadar, dintre cele de mai sus, asupra căruia te-ai opri?

Ai alege magia unei bijuterii inteligente, savoarea momentelor aparent banale dar care te încarcă 100% cu energie bună, te-ai cufundă creativ în simboluri antice reconvertite pentru vremuri moderne? Let us know într-un comentariu.