Vrei sa stapanesti „forta Google”? Inscrie-te la JediSeoSchool.ro, prima scoala de SEO din Romania

Ai o afacere de tip eCommerce si vrei sa cuceresti motoarele de cautare pentru a obtine un trafic organic mai mare si a creste numarul de conversii? Sau iti doresti sa devii un specialist SEO din pura pasiune pentru marketing online? Daca raspunsul este „Da!”, te anuntam ca s-a infiintat prima scoala de SEO din Romania: JediSeoSchool.ro.

Proiectul ii apartine lui Ovidiu Joita, CEO si fondator iAgency.ro, una dintre cele mai cunoscute agentii de SEO si marketing online din Romania. Scoala de SEO isi va deschide portile pentru prima promotie de cursanti in februarie 2019, avand o abordare diferita decat cursurile de SEO obisnuite. Participantii vor beneficia de o pregatire la un nivel mult mai avansat, cursul desfasurandu-se pe o perioada de 2 luni de zile, cu o frecventa de 3 zile pe saptamana.

Indiferent ca esti deja initiat in optimizare SEO sau auzi pentru prima oara despre acest concept, cursurile JediSeoSchool te vor ajuta sa stapanesti secretele acestei meserii, atat de actuale in era informationala in care traim. Vei avea parte de module de curs SEO introductiv, astfel incat sa intelegi exact ce presupune aceasta activitate.

Cursul este structurat pe 4 directii sau teme fundamentale pentru optimizarea SEO:

1) Optimizare On-Page
2) Optimizare Off-Page si linkbuilding
3) Indicatorii de User Experience
4) Valoarea brandului in online – brand awareness

JediSeoSchool promite un curs SEO complet, care cuprinde atat informatii teoretice cat si aplicatii practice, precum si seminarii sustinute alaturi de nume importante din mediul online autohton. De-a lungul celor 2 luni de curs SEO, participantii vor primi inclusiv teme pentru acasa, iar la sfarsitul acestuia, fiecarui participant ii va fi inmanata o diploma de absolvire impreuna cu un calificativ care va evalua modul in care acesta a absorbit cunostintele. In plus, cei mai valorosi cursanti vor primi o oferta de job din partea iAgency.ro si vor avea posibilitatea de a face parte din echipa unei agentii care ofera servicii SEO de top.

Cand incepe prima promotie JediSeoSchool si care este modalitatea de inscriere?

Prima promotie a cursului incepe pe 4 februarie 2019 si se termina pe 27 martie 2019. Inscrierile se fac in perioada 1 decembrie 2018 – 20 ianuarie 2019, direct pe site-ul www.jediseoschool.ro. Locurile sunt limitate la 12 cursanti, asadar cei care vor sa prinda un loc trebuie sa se grabeasca!

Profesorul scolii de SEO va fi insusi Ovidiu Joita, unul dintre cele mai cunoscute nume din industria serviciilor de SEO si marketing online din Romania. Ovidiu a sustinut prezentari, seminarii si masterclass-uri la mai multe evenimente de online din Romania si din strainatate, activand cu succes in acest domeniu de 15 ani. Anul acesta, iAgency.ro, agentia SEO pe care o conduce, a implinit 10 ani de activitate.

“Imi doresc sa cresc piata online romaneasca prin pregatirea unor specialisti SEO si marketeri. Acestia vor putea face diferenta pentru business-urile online de care se vor ocupa. Imi doresc sa gasesc acesti oameni “sclipitori”, care vor implementa cu succes noile concepte de SEO la cele mai importante brand-uri din online.”, sustine Ovidiu.