Vrei să te muți într-o casă spațioasă? Frăsari Residence din Pipera te așteaptă cu apartamente de 3 camere

Îți dorești să ai o casă spațioasă, cu camere mari, confortabile pentru fiecare membru al familiei? Ce spui de apartamentele de 3 camere cu o suprafață de aproximativ 100 mp din complexul rezidențial Frăsari din Pipera?

Dacă aspiri la un apartament de bun-gust, într-o zonă civilizată, aproape de facilitățile dorite, cu finisaje și materiale de calitate, dar și la un preț rezonabil, ești mai aproape decât îți imaginezi de el.

Motive pentru care să locuiești într-un apartament de 3 camere din Frăsari Residence

Găsirea unei locuințe care să îți satisfacă toate așteptările a devenit o provocare mare. Deși piața imobiliară are oferte variate, totuși procesul de căutare este obositor și dezamăgitor în multe cazuri. De aceea este important să știi principalele criterii de selecție: accesul facil către oraș, o locație departe de haosul cotidian, finisaje de lux, dotări de ultimă generație, o ofertă bogată de grădinițe, școli, restaurante și săli de fitness.

Apartamentele cu 3 camere din Frăsari Residence din Pipera se încadrează în toate așteptările tale. Noul ansamblu a fost proiectat ca o soluție rezidențială în zona de Nord a Capitalei, pentru cei care își doresc să aibă o locuință cu acces rapid la toate facilitățile oferite de oraș, dar și să se bucure de liniște.

Apartamentele de trei camere din complex au o suprafață construită de aproximativ 100 mp și dispun de finisaje realizate din materiale de înaltă calitate.

Încălzirea în pardoseală, plăcile ceramice tratate antiderapant, vopsitoria lavabilă sau parchetul de cea mai bună calitate sunt doar câteva dintre facilitățile pe care complexul le pune la dispoziția viitorilor proprietari. La acestea se mai adaugă tâmplărie Gealan Tripan 8 camere, centrală în condensație, acces auto cu telecomandă și video interfon.

Amplasamentul acestor apartamente de 3 camere din Pipera permite accesul facil către mediul office din Pipera, Aurel Vlaicu și Aviatorilor, dar și către principalele zone de distracție, relaxare și shopping din apropiere (Parcul Herăstrău, Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Grădina Zoo, Therme, Jollie Ville / Pipera Plaza). Totodată, locatarii au la dipoziție și supermarketurile din apropiere (Carrefour Express, MegaImage Shop&Go).

În ceea ce privește oferta de grădinițe, școli, restaurante sau săli de fitness din cartierul Pipera, trebuie să știi că este una generoasă. Vei găsi tot ceea ce îți dorești la o distanță de maximum 15 – 20 de minute, ceea ce înseamnă că vei câștiga timp prețios.

Despre CID CORPORATE CONSTRUCT

Frăsari Residence este un complex rezidențial construit de Cid Corporate Construct, care are o experienta de peste 12 ani în proiecte rezidențiale. Compania garantează clienților rezultate de excepție, profesionalism și implicare.

Contactează-ne la vânzări@cidconstruct.ro sau sună la 0726.328 352 pentru a programa cât mai curând o vizionare.