WellCode: Teapa? Adevarul din spatele programului de mentorat fondat de Petru Trimbitas

Programul de mentorat WellCode, fondat de Petru Trimbitas, a atras si controverse de-a lungul timpului, caci succesul nu ar fi succes daca nu ar fi si contestat. Rezultatele si performantele actualilor si fostilor cursanti sunt insa dovada de necontestat a faptului ca WellCode nu e o teapa, ci baza solida a unei viitoare cariere in IT.

Programul de mentorat WellCode are o structura solida si este gandit in pasii succesului american, fiind un format inspirat de experienta castigata de Petru Trimbitas in cadrul stagiilor facute la Facebook si Google, in Statele Unite ale Americii.

Experienta si performanta – cei doi indicatori pe care membrii echipei WellCode isi construiesc rezultatele excelente! Vrei sa obtii usor o diploma WellCode? Teapa, nu asta e cheia succesului! Testimonialele cursantilor sunt dovada ca echipa din spatele mentoratului nu are ca obiectiv emiterea de diplome si incasarea taxei, ci performanta cursantilor.

Scopul lor principal este ca, la finalul mentoratului, eu sa ma pot angaja ca programator, nu ca ei sa primeasca suma de bani, iar eu sa ma chinui sa invat programare si sa am o experienta neplacuta”, a povestit Paul, in cadrul propriei sesiuni de WellCode Pareri.

Programul de mentorat este unul foarte transparent, iar parerile pozitive ale fostilor sau actualilor cursanti sunt dovada ca recenziile de forma „WellCode Teapa” sunt nefondate si marturia ca mentoratul nu este doar o scoala de diplome. WellCode este un program pentru cei capabili sa se alinieze la filosofia si viziunea lui Petru Trimbitas si a membrilor echipei, centrata pe multa munca si implicare. Acestea au aparut din incapacitatea de adaptare a celor care au preferat sa abandoneze mentoratul si sa intoarca spatele muncii. Caci succesul nu se obtine fara munca si efort!

Care este filosofia WellCode? Teapa, nu totul sta in diplome… ci in experienta!

Daca ar fi sa rezumam in cateva cuvinte filosofia programului de mentorat gandit de Petru Trimbitas, acestea ar fi: invatare continua, perseverenta, disponibilitate/flexibilitate, implicare, onestitate, disciplina si comunicare.

WellCode este un suport de teorie si practica, iar programul de mentorat este gandit ca o carte interactiva.

Membrii echipei WellCode au diverse niveluri de studiu, de la mentori cu studii superioare pana la cei care tocmai au dat examenul de Bacalaureat. Caci nu diploma este importanta, ci experienta! Iar membrii echipei WellCode se mandresc cu formari in cadrul intership-urilor facute la Google si Facebook, care-i ajuta sa instruiasca cursantii la cele mai inalte niveluri.

Adevarul este ca studiile nu sunt, in prezent, un factor important atunci cand iti doresti sa te angajezi ca programator. Skill-urile practice si dorinta de a invata programare se situeaza deasupra oricarei diplome. Fiecare dintre coachii din echipa WellCode trece printr-un proces foarte dur de selectie, pentru ca echipa sa livreze cele mai bune performante”, spune Petru Trimbitas despre ideea pe care si-a fondat programul.

Intra pe site, stabileste o sesiune de consultanta cu membrii WellCode, urmareste si citeste testimonialele de pe paginile WellCode Recenzii si WellCode Pareri. Convinge-te singur! Transparenta e cea mai buna arma cu care iti poti consolida succesul!