1 million de euro investiți în educație prin proiectul eduKiwi School

Platforma de cursuri pentru dezvoltare personală și profesională eduKiwi, vrea să ducă educația din România la un alt nivel. Programul eduKiwi School se adresează atât elevilor cât și părinților și profesorilor. Cei mai buni profesori din România vor preda elevilor printr-o aplicația de ultimă generație.

În ultimii ani, eduKiwi a sprijinit mii de oameni în a se dezvolta și a-și duce pasiunile mai departe, transformându-le în afaceri profitabile prin programul Hobby2Profit.

De acestă data, Doru Pelivan – CEO  Hobby2Profit, Kiwi Agency își dorește să dea acces cât mai multor copii la educație de calitate și să-i motiveze, oferindu-le o aplicație pe placul lor.

Ideea proiectului eduKiwi School a luat naștere în urma unui studiu de fezabilitate, făcut în februarie 2021, atunci când au fost analizați cei mai importanți 3 factori implicați în educație, și anume, atât elevul, cât și părintele și profesorul.

Studiul s-a bazat pe chestionarea a 2.539 de oameni, dintre care 210 dintre aceștia au participat la interviuri individuale. 1.531 de părinți, 541 de profesori dar și 467 de elevi au răspuns, expunându–și nevoile legate de educație.

Elevii

Peste 40% dintre elevi au declarat că nu le place fizica și chimia, 34.3% nu iubesc matematica iar 23.2% nu sunt fani ai istoriei.

Atunci când aceștia au fost întrebați ce anume le-ar placea să învețe la școală și nu se predă în acest moment, răspunsurile lor s-au îndreptat către dezvoltare personală, educație financiară, educație sexuală, social media și marketing.

Programul eduKiwi School va conține toate aceste lucruri extra, pe lângă materia care se predă în școală, în platforma dedicată acestui program.

Copii  de clasele V-XII vor avea acces atât la materia predată de către cei mai buni profesori din România, având chiar opțiunea de a-și alege ei siguri, profesorul, dar și la teme, concursuri și teste.

În plus, aplicația Gamification, dezvoltată de eduKiwi va fi sub forma jocurilor video, care va include elemente interactive, și unde, elevii vor putea câștiga inclusiv kiwi Tokeni dar și NFT-uri.

Scopul acestei aplicații interactive, este de a-i face pe copii să iubească educația, să învețe jucându-se, promovând conceptul ”Learn, Play& Earn”  iar acesta îi va face să se simtă mult mai atrași de studiu.

Elevii vor avea și acces în cadrul unei comunități, unde vor fi susținuți în tot procesul educațional.

Părinții

Părinții au vorbit despre nemulțumirea de a fi chemați la școală doar în cadrul ședintelor cu părinții, unde de cele mai multe ori le sunt expuse doar problemele care apar pe parcursul anului școlar.

Ei nu știu care este progresul real al copilului lor, iar comunicarea între părinți și profesori nu este completă. Nici în ceea ce privesc rezultate obținute, materia studiată dar nici înclinațiile copilului, nu sunt mereu ținuți la curent.

Prin programul eduKiwi, prinți vor primi rapoarte referitoare atât la cursurile studiate de copilul lor cât și la materia predată în platformă.

În plus, ediKiwi School, își propune să susțină și părinții, oferindu-le cursuri înregistrate de psihologi, psihoterapeuți și experți în parenting și vor primi, chiar și, sfaturi personalizate, pentru a-și putea susține copilul cât mai bine în procesul de învățare.

Profesorii

Peste 60% dintre profesori s-au declarat deschiși în a preda în continuare cursuri online, cu toate că pandemia s-a finalizat. Mai mult, aceștia au vorbit despre faptul că, indiferent de cât de buni sunt, au ajuns să fie devalorizați în sistemul actual de învățământ, ceea ce le aduce performanțe scăzute.

O altă problemă care s-a ridicat din discuția cu profesorii s-a referit la un aspect despre care nimeni a vorbit până acum, și anume, că, profesorii nu pot vedea cum este materia pe care ei o predau elevilor, predată de alți profesori, poate mai buni decât ei. În acest fel, ei nu se pot inspira pentru a se îmbunătăți.

Prin programul eduKiwi School, profesorii vor fi poziționați ca supereroi, pentru a-și recâștiga respectul care li se cuvinte.

Un alt beneficiu oferit de platformă este că, orice profesor care predă într-o instituție de învățmânt, în acest moment, va avea acces gratuit la cursuri, pentru a vedea modalitatea de predare a celor mai buni profesori din România.

Și profesorii vor avea parte de cursuri dedicate lor, unde vor fi învățați cum să se conecteze cu elevii, cum să predea eficient, cum să se înțeleagă cu elevii problematici, dar și cum să își câștige respectul pe care și-l doresc.

Aplicația eduKiwi School este un proiect în care se investește 1 milion de euro și care se așteaptă să fie folosită de peste 300. 000 de elevi, profesori și părinți.  Implică-te și tu în educația copiilor din România. Intră pe Discord!