3 motive pentru care un credit online rapid nebancar este avantajos

Instituțiile financiare nebancare oferă variante de creditare în condiții mai accesibile față de bănci, cu politici mai simple și cu o rapiditate mult mai mare. Este vorba de împrumuturi ce pot fi solicitate online și aprobate în aceeași zi, în baza unui minimum de documente, fără garanții și fără justificarea cheltuirii banilor. Pentru cei care au nevoie cât mai urgent de o sumă de bani, un credit online nebancar poate fi o soluție avantajoasă, comodă și rapidă.

IFN-urile sunt înregistrate la Banca Națională a României și au în portofoliu credite variante, de la cele avans până la salariu și până la creditele de nevoi personale adresate bugetarilor sau angajaților din sectorul privat. Un credit nebancar îți poate fi de real folos atunci când te afli într-o situație financiară de impas, pentru că primești o sumă de bani în aceeași zi de la solicitare doar în baza buletinului și a fluturașului de salariu. Cererea de creditare se depune online, la fel și documentele, împrumutul se aprobă în aceeași zi, iar banii îți sunt virați direct în contul tău bancar.

Mai jos vei găsi 3 motive pentru care îți poți îndrepta atenția asupra unui credit online rapid nebancar atunci când vrei să împrumuți o sumă de bani în condiții avantajoase:

Primești suma de care ai nevoie imediat

Principalul avantaj al creditelor rapide este acela că se aprobă chiar în ziua solicitării și în cel mai scurt timp primești contractul de creditare. IFN-ul Avans Salariu este una din acele instituții nebancare ce îți pune la dispoziție banii de care ai nevoie doar în baza cărții de identitate și a fluturașului de salariu, prin care să dovedești că înregistrezi un venit lunar. Vei primi până la jumătate din salariul tău în contul bancar pe care-l pui la dispoziție instituției.

Acest tip de împrumut este avantajos și util atunci când ai nevoie imediat de o sumă mică de bani pentru o cheltuială imprevizibilă sau pentru rezolvarea unei probleme financiare urgente. Ai și opțiunea de a primi banii în numerar, la cerere, fără niciun comision de acordare.

Un alt mare avantaj al creditelor rapide nebancare este acela că se acordă inclusiv persoanelor care figurează în Biroul de Credite cu istoric bancar negativ.

Ai rate fixe și comisioane zero

Creditul online IFN este avantajos și din punct de vedere financiar. În cazul instituției nebancare Avans Salariu, plata împrumutului se face sub formă de rate fixe, ceea ce înseamnă că vei ști încă de la semnarea contractului de creditare care sunt sumele exacte pe care trebuie să le înapoiezi. Fiind vorba de un credit online rapid pe termen scurt, rambursarea se va face pe o perioadă de cel mult 90 de zile și vei plăti doar dobânda, fără niciun alt comision.

Dacă alegi un credit avans până la salariu, nu ți se vor percepe taxe de analiză a dosarului, comision de acordare și nici comision de rambursare anticipată, în situația în care dorești să achiți mai repede împrumutul.

Vei primi un grafic de rambursare în baza căruia vei ști gradul de îndatorare și cât vei avea de achitat în final pentru creditul tău. De asemenea, la Avans Salariu ai mai multe modalități de plată a ratelor: cash la sediul instituției, prin transfer bancar sau depunere la ghișeu în contul specificat în contract.

E important de reținut la orice împrumut pentru bugetari ai cea mai bună dobândă pentru credite nebancare și niciun comision ascuns.

Aplici online pentru creditul rapid, fără să fie nevoie să te deplasezi de acasă

Creditul rapid nebancar este avantajos pentru că poate fi solicitat online, fără a fi necesar să te deplasezi de acasă. Poți depune cererea pentru obținerea împrumutului la orice oră și în orice zi, direct pe site, sau poți apela prin telefon și un operator îți va oferi toate detaliile în cel mai scurt timp. Întreaga procedură de obținere a creditului are loc online, inclusiv trimiterea documentelor și semnarea contractului.

Ai la dispoziție mai multe variante simple prin care să accesezi creditul:

  • prin formular online

  • telefonic sau prin e-mail

  • lași numele și numărul tău de telefon și vei fi contactat în cel mai scurt timp de un operator.

Un credit online este avantajos atunci când răspunde nevoilor tale și te ajută să rezolvi o problemă financiară sau să-ți duci la bun sfârșit planurile. Înainte de a aplica pentru împrumut, asigură-te că știi toate detaliile contactului, că ți-ai făcut calcule exacte privind cheltuielile lunare și că le poți acoperi în totalitate din veniturile pe care le înregistrezi.