3 motive să vă interesați chiar acum de implant de păr, preț și unde puteți solicita această intervenție!

Chiar dacă ne place sau nu, aspectul fizic contează 50% când ne prezentăm. Primul impact acesta este. Ori pentru persoanele care se confruntă cu lipsa părului, orice context social este prilej de a-și aminti de stima de sine scăzută.

Din fericire pentru cei care suferă de alopecie, există abordări medicale salvatoare. Implantul de păr este tot mai popular. Exemple ale celor care au apelat la această metodă sunt și din scena publică. Cel puțin așa descoperim în pagina oficială a clinicii bucureștente Dr. Felix Hair Implant – drfelixhairimplant.ro.

Cine și de ce ar opta pentru această metodă?

Implantul de păr nu mai este o necunoscută pentru publicul din țară și din afara ei. De când clinica bucureșteană menționată și-a făcut cunoscută echipa de specialiști, chiar și pacienții din afară țării au început să treacă pragul acestei locații. Iată de ce:

1. Costuri rentabile

La o simplă căutare despre implant par pret ne dăm seama că există destul de multe variante. Printre acestea se numără și ofertele competitive de la Dr. Felix Hair Implant. Pentru cei care au venituri în țară și au nevoie de o soluție flexibilă de plată a operației de implant de păr, pot solicita plata în rate.

2. Metodă minim invazivă

Ce fac diferit medicii din cadrul echipei Dr. Felix Hair Implant se referă la folosirea în mod exclusiv a metodei Q-FUE. În acest caz, pacientului nu i se taie scalpul efectiv, ci sunt recoltate fire de păr, fir cu fir. Urmează implantul în sine, care de asemenea se va realiza manual, fir cu fir. Tehnica aceasta este una modernă și are avantaje remarcabile, atât în ceea ce privește rezultatul intervenției, cât și în ceea ce privește confortul și recuperarea pacientului.

3. Rezultate sigure, recuperare facilă

Implantul de păr este singura metodă prin care pacientul își poate redobândi podoaba capilară. Rezultatele sunt sigure, iar recuperarea sa mai facilă, cel puțin dacă se lasă pe mâna medicilor din cadrul clinicii amintite. Se poate întoarce repede la activitățile sale obișnuite. Există și un protocol postoperator ce trebuie respectat, iar rezultatele vor fi imediat vizibile, pe măsură ce părul natural crește.

Cine poate opta pentru implantul de păr?

Atât bărbații, cât și femeile. În cadrul clinicii amintite au fost rezolvate și cazuri grave, ale pacienților care nu aveau foliculi de calitate, așadar s-a recurs la recoltare de la pacient compatibil. Alte situații atipice și grave sunt ale celor care au avut accidente, dar s-a reușit implantul de păr pe piele cicatrizată.

Bărbații care își pierd părul timpuriu în tinerețe, care sfidează vârsta sau pur și simplu care își doresc să își conserve frumusețea sunt cei care apelează la metoda implantului de păr. Pentru ei, aici sunt disponibile și alte servicii conexe, cum ar fi implantul de barbă și de mustață. Pentru doamne sunt disponibile și servicii de implant de sprâncene spre exemplu. Detalii sunt și în pagina oficială.

Sursa foto: drfelix.ro

Contact:

Sector 1, București

+40 720.254.368

client@drfelix.ro