Alegerea facuta de Somra pentru a asigura o securitatea depozitelor cu dedurizatoare apă

București, 28 Iunie 2024 – Tetra Sistems Guard, o companie de pază și protecție cu o reputație solidă în București, anunță astăzi parteneriatul cu Somra.ro, lider în domeniul dedurizatoarelor de apă din România.

Colaborarea are ca scop asigurarea securității depozitelor de dedurizatoare de apă ale Somra.ro, contribuind la protejarea bunurilor valoroase și la prevenirea furtului.

Tetra Sistems Guard va dota depozitele Somra.ro cu sisteme de securitate avansate, care includ sisteme de alarmă, camere de supraveghere și control acces.

Beneficiile colaborării:

  • Securitate sporită: Sistemele de securitate avansate ale Tetra Sistems Guard vor proteja depozitele Somra.ro de furt, vandalism și alte amenințări.
  • Prevenirea pierderilor: Securitatea sporită va contribui la prevenirea pierderilor financiare cauzate de furt sau deteriorarea bunurilor.
  • Liniște sufletească: Știind că depozitele lor sunt bine protejate, Somra.ro se poate concentra pe creșterea afacerii sale.
  • Imagine de brand îmbunătățită: Un parteneriat cu o companie de securitate de renume ca Tetra Sistems Guard va contribui la îmbunătățirea imaginii de brand a Somra.ro.

„Suntem încântați de parteneriatul cu Tetra Sistems Guard și de oportunitatea de a beneficia de experiența și expertiza lor în domeniul securității”, a declarat Andrei Popescu, Director General Somra.ro.

„Sănătatea și siguranța bunurilor noastre sunt o prioritate, iar Tetra Sistems Guard ne va oferi liniștea sufletească de care avem nevoie pentru a ne desfășura afacerea cu încredere.”

Tetra Sistems Guard este un partener de încredere cu o experiență vastă în domeniul securității. Compania oferă o gamă largă de servicii de securitate adaptate nevoilor specifice ale clienților săi.

„Suntem mândri să colaborăm cu Somra.ro și să contribuim la protejarea bunurilor lor valoroase”, a declarat Bogdan Ionescu, Director General Tetra Sistems Guard.

„Sistemele noastre de securitate avansate vor oferi Somra.ro o securitate de top și îi vor ajuta să prevină pierderile financiare.”

Testimonial:

„De când am colaborat cu Tetra Sistems Guard, am observat o schimbare semnificativă în ceea ce privește securitatea depozitelor noastre”, a declarat Marius Popescu, Director Operațiuni Somra.ro.

„Acum, ne simțim mult mai liniștiți cu privire la siguranța bunurilor noastre și ne putem concentra pe creșterea afacerii noastre.”

Pentru mai multe informații despre firma de pază și protecție Tetra Sistems Guard, vă rugăm să vizitați site-ul web al companiei.

Pentru mai multe informații despre dedurizatoarele de apă Somra, vă rugăm să vizitați site-ul web al companiei.

Parteneriatul dintre Tetra Sistems Guard și Somra.ro este un exemplu de bune practici în ceea ce privește securizarea bunurilor. Investiția în sisteme de securitate de calitate este o decizie strategică ce contribuie la protejarea bunurilor valoroase și la prevenirea pierderilor financiare.