3 perechi de pantofi pentru ținute casual cu stil

Vara este sezonul ideal pentru a experimenta alegeri noi în materie de vestimentație, pentru că vara îndeamnă la relaxare și recreere. Așadar, dacă ți-ai propus să încerci ceva diferit și să aduci noutate în garderoba ta, vara poți face acest lucru, concentrându-te pe direcția casual și pe atribute ca lejeritatea și creativitatea. 

Iar pentru că întreg procesul e mai simplu atunci când pornești cu o piesă anume, consilierii SARTO bespoke îți recomandă 5 perechi de pantofi care vor face diferența în garderoba ta casual. Toate modelele propuse sunt realizate din piele de calitate superioară, de către meşteşugari cu experienţă și au un stil aparte, oferind rafinament chiar și celor mai simple elemente vestimentare. 

Pantofi loafer cu ciucure – Lincoln Olive Suede

Acești pantofi clasici tip loafer cu ciucure sunt confecționați manual în Anglia. Combinația de piele întoarsă în partea superioară a pantofului și talpa din piele naturală le conferă o eleganță subtilă, potrivită pentru ținutele casual sofisticate.

Cu ce îi poți asorta

Aspectul versatil îi recomandă pentru ținutele casual și smart casual, în contexte diverse. Pot fi asortați cu un costum casual pentru o ieșire în oraș sau pot fi purtați într-o vacanță la mare, într-o combinație relaxată de pantaloni și cămașă din in, în culori neutre sau pastelate.

De ce să-i alegi

Datorită formei de mocasin, acești pantofi acoperă mai puțin piciorul, oferind o senzație plăcută și răcoroasă. În plus, culoarea deosebită îi face ușor de remarcat oriunde mergi.

Pantofi tip trainer – Bannister 

Având un design modern și sofisticat în același timp, acești pantofi în stil trainer păstrează nivelul de calitate specific unui brand cu 140 ani de istorie pe piața de încălțăminte masculină. Sunt confecționați din piele naturală de înaltă calitate și au o talpă de cauciuc ce asigură aderență sporită. În plus, acest model vine în 3 versiuni de culoare, dintre care 2 sunt realizate din piele întoarsă. 

Cu ce îi poți asorta

Acești pantofi pot fi integrați cu ușurință în ținute casual și smart casual și pot fi purtați atât în timpul liber, cât si la birou. Pentru o ținută Casual Friday pot fi purtați cu un costum din stofă cu linii simple, la care se va adaugă o cămașă uni din bumbac și o geantă cu design modern. La o ieșire cu prietenii, pot fi accesorizați cât mai original.

De ce să-i alegi

O piesă esențială în orice garderobă, modelul Bannister stabilește un echilibru adesea căutat între stilul elegant și cel casual. În combinația potrivită, acești pantofi îți pot asigura confortul, păstrând un look stilat și îngrijit.

Cele trei modele sunt idei de la care poți porni, însă ai zeci de alte opțiuni pe site-ul loake.ro. Alege ce ți se potrivește cel mai bine în materie de stil, culoare și calapod. De asemenea, ține cont de faptul că pantofii de calitate necesită o îngrijire corespunzătoare. Poți achiziționa toate produsele online, de pe site-ul loake.ro.