3 utilizari ale buldoexcavatoarelor

Extrem de versatil si apreciat ca atare intr-o serie intreaga de domenii si activitati, buldoexacavatorul este folosit cu precadere pe santiere de constructii. Insa acesta nu este singurul domeniu in care el si-a dovedit abilitatile si performata. Iata mai jos trei scopuri in care un buldoexcavator va este absolut indispensabil.

  1. Sapaturi. Buldoexcavatorul are la capat o cupa, cu ajutorul careia se pot sapa si excava santuri, atat pentru fundatii, cat si pentru fose septice, puturi sau alte lucrari. Cu ajutorul bratului mobil, pamantul excavat se poate depozita lateral, urmand ca apoi sa fie folosit in alte scopuri. De asemenea, cu ajutorul plugului, pamantul poate fi impins catre zone mai putin circulate, permitand astfel utilizarea intregii suprafete a terenului.
  2. Nivelarea drumurilor. In zone care nu beneficiaza de drumuri asfaltate sau betonate, strazile necesita nivelare. Aceasta se poate face cu ajutorul plugului buldoexcavatorului, care niveleaza si compacteaza terenul, facand ca strada sa fie mai dreapta si fara denivelari.
  3. Deszapezire. Buldoexcavatoarele sunt extrem de utile si in operatiuni de deszapezire, atunci cand sunt folosite impreuna cu lama de zapada. Se pot deszapezi astfel drumuri principale, drumuri laterale sau secundare, curti si terenuri arabile, daca este necesar.

Utilitatea si peformanta buldoexcavatorului va fi cu atat mai ridicata cu cat veti opta pentru modele noi, de ultima generatie, cu dotari moderne si consum redus de carburant, care le face extrem de eficiente din punct de vedere al costurilor. O optiune extrem de buna in acest sens este gama de buldoexcavatoare Titan Machinery.

Buldoexcavatoarele Case, de la Titan Machinery sunt utilaje moderne, ce respecta normele de emisii poluante Tier 4, sunt extrem de fiabile, economice din punct de vedere al consumului de carburant (cu 14%), si vin in doua versiuni de motorizare: una de 97 de cai putere si una de 110, ambele cu 10% mai puternice decat modelele din aceeasi clasa de pe piata.

Buldoexcavatoarele Case de la Titan Machinery vin, in plus, cu garantia unei durate de viata mai mari a componentelor si cu o precizie mai mare, sunt mult mai sigure, ofera un confort mai mare operatorului, dar si costuri scazute de exploatare.