4 tipuri de combine frigorifice potrivite oricărui stil de bucătărie

În trecut, cumpărarea de combine frigorifice era un proces simplu. Nu existau atât de multe branduri și recomandări de frigidere pe internet. Pratic, frigiderul era văzut ca o piesă banală, dar absolut necesară în bucătărie.

Atenția tot mai mare a oamenilor asupra caselor inteligente îi obligă pe producători să devină mai creativi. Astăzi, gama de combine frigorifice este din ce în ce mai variată în ceea ce privește culoarea, stilul și chiar funcțiile.

4 tipuri de combine frigorifice potrivite oricărui stil de bucătărie

1. Cu congelator în partea superioară

Acestea reprezintă o alegere accesibilă din punct de vedere financiar. Sunt compartimentate cu rafturi largi pentru a-ți depozita mâncarea. Însă, congelatorul plasat în partea superioară te obligă să te apleci de fiecare dată când vrei să-ți iei ceva din frigider.

O astfel de combină frigorifică este cea cu două uși de la Arctic AND266+. Aceasta are un volum total de 253 de litri, fiind potrivită mai mult familiilor cu 2-3 persoane. De asemenea, în cazul în care te confrunți cu o pană de curent, temperaturile reduse din congelator vor fi păstrate până la 19 ore.

2. Cu congelator în partea inferioară

Majoritatea oamenilor au tendința de a utiliza compartimentele frigiderului mai mult decât compartimentele congelatorului. Deci, aceste combine frigorifice reprezintă o alegere obișnuită în multe gospodării. Sunt disponibile atât în ​​configurații simple, cât și în cele duble.

 Combina frigorifică Hansa FK205 cu un volum de 156 de litri este potrivită pentru o familie mică. Frigiderul este compartimentat prin intermediul a două rafturi din sticlă. Acestea se pot îndepărta în cazul vaselor de dimensiuni mari.

3. Side by side

Sunt ideale pentru cei care au nevoie să acceseze cu ușurință și frigiderul și congelatorul. Dimensiunea lor este mai mare decât cele de mărime standard. Adesea, sunt opțiunile preferate ale proprietarilor de case cu bucătării mai mari.

Un exemplu ar fi combina frigorifică Side by side Daewoo FRN-R50NQS. Aceasta include tehnologia NoFrost care împiedică producerea de gheață pe suprafața interioară a aparatului. În același timp menține și o temperatură constantă în interiorul frigiderului.

4. Incorporabile

Combinele frigorifice incorporabile au acel aspect uniform și integrat pe care mulți și-l doresc. Opțiunile pentru acestea sunt numeroase iar ușa poate fi configurată pentru a se potrivi cu aproape orice piesă de mobilier.

Pe Gunter.ro găsești mai multe detalii despte combină frigorifică incorporabilă Beko BCSA285K2S. Cu un volum de 271 litri, este potrivită pentru o familie. Atât ușile frigiderului cât și ușile congelatorului au un sistem de balamale culisante Silindg Hinge și de garnituri antibacteriene care împiedică trecerea bacteriilor în spațiile interioare.

 Nu uita să cauți recomandări frigidere

Speranța medie de viață a frigiderelor este de 10-20 de ani. Ceea ce înseamnă că achiziția de combine frigorifice nu se efectuează așa des. Însă, când e cazul să-ți cumperi un frigider nou, cel mai indicat ar fi să cauți recomandări de frigidere pe internet. Ai grijă, să te concentrezi în același timp și asupra a ceea ce se potrivește cel mai bine în bucătăria ta, în funcție de obiceiurilor de cumpărare și depozitare a alimentelor.

Vestea bună este că pe Gunter.ro există recomandari de frigidere pentru aproape orice buget, spațiu și nevoi. Tot aici găsesti prezentări si review-uri pentru diferite telefoane, calculatoare, masini de spălat, televizoare si multe alte categorii de produse.

________

Sursă foto: Sidekix Media on Unsplash.com