Romania Active noua voce a industriei de health and fitness

Salile de sport sunt sigure și trebuie să rămână deschise în timpul pandemiei! Romania Active, noua voce a industriei de health fitness solicită clasificarea sălilor de sport și fitness drept Servicii Esențiale

București, 27 septembrie 2021: Companiile de health & fitness din România și-au unit forțele pentru a lansa RomaniaActive, Asociația Română de Health & Fitness (RHFA), o inițiativă concepută pentru a promova interesele tuturor organizațiilor care lucrează în domeniu și pentru a motiva mai mulți români să fie, mai activi, mai des.

Noua asociație lucrează în alianță cu EuropeActive, vocea principală care reprezintă sectorul european de fitness, alte comitete europene și, de asemenea, IHRSA, Asociația Globală pentru Sănătate și Fitness, pentru a se asigura că membrii săi se află în prim-planul tuturor modificărilor legislative ce privesc sectorul sănătății și fitnessului și sunt, de asemenea, implicați în dezvoltarea acestor idei de schimbare.

Viziunea RomaniaActive este de a fi vocea sectorului de health, wellness & fitness.
Salile de sport sunt sigure și ar trebui să rămână deschise chiar și peste rata de infectare COVID-19 de 6/1000!

Sălile de sport și fitness – Servicii Esențiale, un plan pentru a-i face pe români mai sănătoși și mai activi fizic

Chiar și mesajul directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus este mai mult decât concludent: „A fi activ fizic poate ajuta adăuga ani vieții tale și viață anilor tăi. Orice mișcare contează, mai ales acum, când încercăm să gestionăm constrângerile pandemiei COVID-19 „.

„Înființarea Asociației RomaniaActive este un crucial pas înainte pentru sectorul românesc de health & fitness. Viața activă și sănătoasă este vitală pentru sănătatea națiunii și trebuie să facem din industria noastră o prioritate larg recunoscută și, de asemenea, rezistentă la viitoarele crize și blocaje.
• Romania Active solicită ca salile de sport, health & fitness să fie esențiale și să rămână deschise în timpul pandemiei.
• Romania Active solicită sprijin pentru recuperarea financiară a sectorului de health & fitness.
• România Active solicită deducerea abonamentelor anuale din sectorul de health & fitness.

Romania Active se angajează în totalitate să îmbunătățească sănătatea națiunii prin promovarea sănătății, fitnessului, activității fizice și a stilului de viață activ. Vom putea realiza această misiune prin facilitarea parteneriatelor de impact, prin campanii și prin furnizarea de servicii membrilor. Pentru aceasta, oferim o platformă online de susținere, profesională și inovatoare care facilitează și accelerează succesul partenerilor noștri în atingerea obiectivelor lor și împreună creăm condițiile în care sectorul nostru poate crește”, a declarat Kent Orrgren, președintele Romania Active.

Toți cei nouă membri fondatori ai României Active, reprezentând World Class, StayFit, Viva Sports Club, SmartFit, Stejarii Country Club, 4Moving, Elite Gym, Lotus Sport, Habit 30 Fitness, s-au angajat să contribuie la creșterea activității sectorului de health & fitness de la o rată de penetrare actuală de 4,2% la peste 7% membri activi din populației române până în 2025.

Platforma online RomaniaActive și Codul de practică RomâniaActive, vor fi lansată în septembrie 2021.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați reprezentantul nostru media.

Contact de presă:
Luana Muresan
Media Associate
Telefon: 0732702249
e-mail: luana.muresan@perceptum.ro