5 Concepte Revoluționare Care au Pornit Din Lumea Ceasurilor

Știm că ceea ce porți, de la haine la accesorii, îți reflectă personalitatea și principiile. De aceea știm că atunci când îți alegi un ceas, te interesează povestea acestuia, pentru a înțelege cât de mult rezonezi cu brand-ul și aspectul său.

Brasty ți-a pregătit o listă a celor mai spectaculoase 5 concepte revoluționare care au pornit din lumea ceasurilor. De la invenții inteligente și până la principii de viață, iată care sunt cele mai fascinante 5 brand-uri în cazul ilustrării unui exemplu și a unei inspirații inegalabile pentru piața internațională! Citește povestea acestor brand-uri înainte de a le lăsa să te inspire să verifici colecțiile de ceasuri premium de pe site-ul nostru, pentru alegerea ceasului perfect!

  1. Implicarea În Conectarea Pozitivă Cu Diverse Medii și Comunități – Tommy Hilfiger

Unul dintre puținele brand-uri care se pot lăuda cu o astfel de implicare, Tommy Hilfiger, pe lângă atenția deosebită în menținerea unor standarde premium ale ceasurilor create, acordă o importanță inegalabilă în impactul asupra mediului al proceselor de realizare a ceasurilor, dar și în conectarea cu diverse comunități și în încercările de a contribui la o îmbunătățire și susținere a oamenilor care au nevoie de sprijin.

Tommy Hilfiger, mai mult decât frumusețea flerului american prin precizie și delicatețe pe încheietură, va inspira implicare, onoare și altruism.

  1. Primele Ceasuri Care Indică Bioritmul Și Longevitatea de Peste 130 Ani – Certina

O altă revoluție în lumea ceasurilor este adusă de primele ceasuri care indică bioritmul unei persoane, create în design-uri unice, sportive, de către brand-ul elvețian Certina.

Stabilind un record de longevitate și rezistență în condiții critice, de peste 130 de ani, ceasul Certina, odată asortat ținutei tale, îți va reflecta profunzimea gândurilor și propria sensibilitate!

  1. Inspirația Experimentării Aventurilor În Apă – Nautica

Susținător al sportivilor, în special al înotătorilor, Nautica este unul dintre brand-urile care continuă să revoluționeze lumea ceasurilor cu fiecare nouă colecție, datorită multitudinii nuanțelor marine și a rezistenței inegalabile la apă, de până la 100M.

Dacă vrei să îți subliniezi spiritul de aventurier și iubitor al sporturilor nautice, aceste tipuri de ceasuri sunt perfecte pentru dinamismul și entuziasmul tău!

  1. O Viziune Unică a Stilului Feminin din New York Răspândită Global – DKNY

Și pentru că nu poate fi trecută cu vederea o revoluție și un exemplu de forță interioară și fler feminin precum cel al Donnei Karan, viziunea unică de stil, aparență și esență asupra modei feminine și asupra unui ceas de damă merită un loc în topul schimbărilor pornite din lumea ceasurilor.

  1. Indicarea Timpului pe Întuneric și Primele Ceasuri cu Mickey Mouse – Timex

Primul ceas cu Mickey Mouse este creat de brand-ul care totodată a creat primul ceas sport din lume și care a revoluționat modul în care se citește timpul pe întuneric, cu tehnologia Indiglo-Night-Light, o substanță care devine fosforescentă verde-albăstruie la aplicarea unui impuls electric.

Vrei să ții pasul cu toate aceste schimbări revoluționare și să fii mereu în trend cu cele mai apreciate ceasuri? Rămâi alături de Brasty pentru a fii mereu informat despre cele mai noi modele de ceasuri, sau alege să comanzi chiar acum ceasul unuia dintre brand-urile care te-au fascinat cel mai mult și care își poate lăsa o amprentă de personalitate în propria ta ținută!