5 modele de genți perfecte pentru birou

Pentru că ești pe fugă, de dimineața până seara, pe lângă hainele și încălțămintea care trebuie să fie comode, ai nevoie și de accesorii utile, precum geanta. După ce ieși de la birou, obișnuiești să ajungi la cumpărături sau să ieși în oraș cu prietenele. Din acest motiv, geanta pe care o porți trebuie să fie aleasă cu multă atenție, pentru că ai ocazia să iei cu tine laptopul, agenda și telefonul, precum și trusa de farduri sau listele pentru cumpărături.

Pentru că toate aceste obiecte să încapă în geanta office, ai nevoie de modele potrivite, care să corespundă tuturor nevoilor dintr-o zi. Vrei să știi cum poți alege o geantă practică, dar cu un design plăcut și modern? Ține cont de următoarele sfaturi, astfel încât alegerea să fie cât mai simplă.

Gențile tip servietă

Un model foarte cunoscut și iubit de către pasionatele ținutelor office include geanta tip servietă. Deși are un aspect retro, și este folosită de numeroase decenii, nu se va demoda prea curând. Este alegerea ideală, atunci când vrei să accesorizezi o ținută business sau ești o femeie activă, care trebuie să alerge de la o ședință la alta.

Optează pentru o geantă de tip servietă în nuanțe închise, care să meargă cu orice ținută și alege un model proiectat cu numeroase compartimente. În acest fel, reușești să te organizezi rapid și să ai toate obiectele la îndemână. Ai nevoie de o geantă încăpătoare, în care să iei cu tine atât documentele, cât și lucrurile personale. Acordă atenție materialului și achiziționează modele de calitate, din piele, care nu se degradează în timp.

Gențile cu imprimeu

Dacă nu ești adepta genților sobre sau vrei să alternezi gențile pe care le iei cu tine la birou, include în garderobă și un model cu imprimeu. Fie că alegi genți cu imprimeu floral sau animal, vei scoate din anonimat o ținută monocromă, compusă din pantaloni negri și cămașă albă.

La fel de populare sunt și gențile cu imprimeu de reptilă, asociat, întotdeauna, cu eleganța și bunul gust. Pentru momentele în care vrei să faci o impresie bună la o întâlnire de afaceri, geanta cu imprimeu reprezintă alegerea optimă. Pe epantofi, găsești o gamă largă de genți de calitate, de unde poți alege modelul ideal pentru birou.

Gențile clasice, cu barete detașabile

Ești o femeie activă, care are nevoie de genți de dimensiuni mari, atunci când merge la job? Alege poșete de dimensiuni mari, prevăzute cu barete detașabile pentru umeri. În acest fel, poți căra geanta și în alt mod, mai ales dacă mergi la o petrecere, imediat după program.

Gențile în două culori

Pentru momentele în care vrei să îmbini stilul elegant cu practicul, optează pentru o geantă modernă, în două culori. Vei găsi modele comode și foarte încăpătoare, care pot fi purtate atât în mână, cât și pe umăr. Geanta în două culori arată foarte bine la birou și este utilă atunci când vrei să iei după tine diferite gadgeturi sau încărcătoare. Este indicat să cumperi genți cu două-trei compartimente principale și buzunare croite pe interior, care se închid cu fermoar, pentru a ține toate obiectele în siguranță.

Gențile poștaș

Nu în ultimul rând, atunci când ai făcut multe drumuri, ai nevoie de o geantă mesager. Numită și geanta poștaș, te lasă cu ambele mâini libere și poate fi purtată pe un umăr. Genta mesager poate fi inclusă atât în ținutele casual, cât și în cele office.

Orice ai alege dintre aceste modele de genți, toate se potrivesc pentru birou. Alege o geantă încăpătoare, în nuanțele tale preferate și combin-o armonios cu ținuta office!