5 motive pentru care ai nevoie de cursuri de dezvoltare personala pentru copii!

Subiectul de „dezvoltare personala” ar trebui sa fie introdus in programa scolara inca din primii ani de invatamant. Acesti ani sunt fundamentali pentru dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a unui copil, motiv pentru care este esential sa se investeasca in acest aspect din timp.

Insa sistemul de educatie clasic nu pune accent pe aceasta nisa, motiv pentru care tinerii au nevoie de Success Academy, o scoala „altfel”, care ofera cursuri dezvoltare personala copii si adolescenti, menite sa vina in completarea programei scolare traditionale. Lectiile pe care cursantii le vor invata aici vor fi deosebit de importante pentru restul vietii lor, indiferent de traseul personal si profesional ales.

Ce vei invata in cursul unor cursuri de dezvoltare personala pentru copii?

Success Academy este singura scoala din Romania care tine cont de cerintele mediului business si care le ofera copiilor toate informatiile de care au nevoie pentru a se pregati pentru viitorul la care au visat dintotdeauna.

Iata doar cateva beneficii de care vei avea parte si tu cu ajutorul acestor cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti!

1. Training exceptional

Trainerii Success Academy au o experienta de peste 17 ani in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale, motiv pentru care tinerii pot fi siguri ca vor dobandi toate cunostiintele de care au nevoie pentru un viitor de succes.

2. Concept unic

Academia reprezinta un concept unic in spatiul romanesc. Aici, prin jocuri si activitati interactive, tinerii si adolescentii isi consolideaza personalitatea si abilitatile de lider. Cu ajutorul cursurilor, participantii isi cresc increderea de sine si afla cum trebuie sa procedeze pentru a obtine tot ce isi doresc.

3. Implicare

Cei care se inscriu la cursuri de dezvoltare personala pentru copii descopera ca Success Academy este mai mult decat training. Scoala „altfel” se implica activ prin evaluare si sprijin neintrerupt directionat catre participanti, precum si prin feedback individual oferit parintilor si copiilor.

4. Stapanirea limbii engleze

Este esential ca un tanar de succes sa stapaneasca limba engleza, motiv pentru care cursurile oferite de Success Academy ii invata pe copii cum sa gandeasca si sa se exprime cu usurinta in aceasta limba. Cursurile sunt structurate in functie de nivelul fiecarui participant si reprezinta o metoda practica de a invata engleza.

5. Rezultate

Participarea la cursuri dezvoltare personala copii demonstreaza ca nu exista probleme fara solutii. Eficienta si rezultatele masurabile sunt concepte cheie in filosofia Academiei, motiv pentru care cursantii sunt sprijiniti mereu.

Success Academy tine cont de faptul ca dezvoltarea personala este un proces individual si de lunga durata, astfel ca le ofera tinerilor tot sprijinul de care au nevoie pentru a obtine performante deosebite. Inscrie-te acum si descopera cum sa devii mai bun in tot ceea ce iti propui!