5 strategii si sfaturi pentru a face bani la pariuri sportive

In general, peste 90% din pariori sunt pierzatori pe termen lung, iar casele de pariuri vor profita din plin de acest lucru si de slabiciunile pe care le au majoritatea oamenilor.

Sunt sigur ca ai auzit de bilete 1/2, cote de 50+ garantate si vandute pe bani sau retete miraculoase pentru a te imbogati peste noapte, dar adevarul este ca asa ceva nu exista.

Dupa o logica simpla, daca cineva ar avea acces la asemenea cote garantate, ar juca ei in mod repetat si ar fi milionari, nu le-ar vinde cu sume gen 100 RON sau 150 RON. O singura cota de 50 daca e jucata cu 200 RON ar insemna 10000 RON, deci cu siguranta este ceva la mijloc.

Strategii pentru a fi profitabil la pariuri sportive

1) Limiteaza numarul de pariuri pe care il joci intr-o zi.

Aceasta este una din cele mai importante sfaturi pentru a castiga la pariuri sportive, pentru ca majoritatea jucatorilor care sunt pierzatori tind sa isi supraestimeze puterile si sa inceapa sa joace mult mai mult decat in mod normal.

Astfel ca, daca esti profitabil, o sa crezi ca norocul iti surade in ziua respectiva si vei juca si alte pariuri fara o analiza corespunzatoare, crezand ca totul „iti iese”. Dar acest lucru este gresit si cel mai probabil vei pierde tot ce ai castigat in ziua respectiva.

Daca esti pe o serie pierzatoare, este si mai periculos sa joci in continuare, pentru ca cel mai probabil se va intampla acelasi lucru si vei paria pe meciuri neanalizate, cu gandul de a recupera pierderea.

2) Limiteaza sumele pe care le joci pe fiecare bilet/meci.

Este indicat sa joci maxim 5% din banca/suma de care dispui in cont pe un singur meci. Daca ai o banca de 10000 RON, este indicat sa joci maxim 500 RON, asta daca joci un singur meci pe bilet sau maxim 2-3.

Cu cat joci mai multe meciuri, cu atat sansele tale de a castiga se reduc considerabil, intrucat „marja casei” si cotele pe care ti le ofera casele de pariuri iti vor „manca” tot profitul. Este indicat sa joci pe oferte de marja 0, astfel incat sa profiti de cotele reale ale unui eveniment.

3) Biletul Zilei

Ideea din spatele unei stategii „biletul zilei” este de a selecta 2-3-4 meciuri maxim pentru a construi un biletul zilei cu cota de maxim 4-5 si de a-l juca constant, zi de zi, atunci cand sunt destule meciuri.

Pe termen lung, daca analiza este una corecta, veti fi profitabili. Atunci cand zilele sunt pline de meciuri tentante, putem juca si mai multe bilete, dar o regula importanta este sa eviti sa pui acelasi meci pe mai multe bilete, pentru ca daca il pierzi, vei pierde mai mult de un bilet.

Este important sa analizezi toate meciurile de la biletul zilei si sa nu joci la recuperare. Evita sa cauti cote supra-realiste, o cota de maxim 4-5 este suficient pentru a fi profitabil pe termen lung.

4) Strategia pe EGAL.

Ideal se cauta un campionat unde meciurile se joaca la meciuri diferite si in zile diferite. Daca urmaresti atent, aproape in fiecare etapa exista minim un rezultat de egalitate. Foarte rar se joaca 8-9-10 meciuri la rand fara macar un rezultat de egalitate, astfel incat putem profita de acest lucru.

Putem incepe cu o suma de 1% din banca noastra(la o banca de 10,000 RON ar insemna 100 RON) si apoi, la fiecare meci necastigator, inmultim miza cu 1.5. Astfel incat al doilea meci il vom juca cu 150 RON, al treilea cu 225, al patrulea cu 337, al cincilea meci cu 506, etc.

Partea buna este ca, daca vom prinde o cota de peste 3.50, ramanem cu profituri bunicele pe termen lung.

Partea proasta este ca aceasta este o strategire riscanta si o singura etapa fara un egal te poate lasa fara toata banca, deci recomandam atentie maxima aici! Puteti sa jucati mai conservator inmultind cotoa cu 1.3 in loc de 1.5, dar este important sa faceti niste calcule pentru a fi sigur ca iesiti cu profit dupa un rezultat de egalitate.

Este, de asemenea, important de gasit campionate unde meciurile se joaca la ore diferite, pentru a nu rata un posibil egal daca sunt 3 meciuri la aceeasi ora. Un exemplu de asemenea campionat este cel din Romania!

5) Strategia „inca un gol” sau „gol in prima repriza”

Strategia aceasta este una foarte usoara si populara. Poti urmari meciurile unde in general se marcheaza si sa astepti cota pentru inca un gol sa ajunga la minim 1.65 – 1.70.

In general aceasta strategie merge foarte bine la meciuri unde scorul este egal(pentru ca ambele echipe trebuie sa marcheze pentru victorie), meciuri unde se joaca pe o miza mare(evitarea retrogradarii, promovare, returul meciurilor din cupe, etc) sau pur si simplu in meciurile unde este o favorita clara si incearca sa obtina victoria.

Este important sa urmaresti aceste meciuri ori live ori sa urmaresti statisticile si sa te asiguri ca se joaca intr-un ritm alert, pentru ca sunt multe meciuri unde echipele vor fi multumite cu un egal.

Puteti juca si pe prima repriza aceasta strategie. Este foarte similara cu strategia de mai sus, doar ca aici jucam exclusiv gol in prima repriza.

Se cauta meciuri unde ritmul e alert, se asteapta 10-15 minute pentru ca jucatorii sa se incalzeasca si sa-si intre in ritm, dupa care putem juca pe minim 1 gol in prima repriza la cote de minim 1.50.

Ideal este sa jucam doar cote de 1.60 si sa ne selectam niste meciuri care se „califica” pentru a fi jucate(meciuri intre echipe puternice, care inscriu multe goluri sau unde una din echipe are o aparare proasta).

Daca intr-un meci s-a dat gol repede, iesiti din acel meci si mergeti la urmatorul, evitati sa va abateti de la strategie.

Speram ca articolul de mai sus cu cele 5 sfaturi si strategii sa va ajute sa fiti mai profitabili la pariuri sportive.