7 idei de cadouri pentru cei dragi

Trimite-i unei persoane dragi un cadou anul acesta pentru a sărbători cu stil și de la o distanță sigură. 

De la cadouri alimentare, până la cadouri parfumate și cadouri de folosit în bucătărie, cu siguranță vei putea găsi în rândurile care urmează darul inspirat pentru persoana îndrăgită.

 

1. Set minunat de lumânări – acesta miroase la fel de bine pe cât arată

Un set de lumânări parfumate și ecologice este cadoul potrivit pe care îl poți trimite unei persoane dragi. De regulă, setul cuprinde trei lumânări diferite, au un miros subtil floral distinct una de cealaltă, ard foarte bine și sunt prevăzute cu capace pentru a preveni praful. 

2. Un cadou inedit

Dacă persoanei dragi pe care dorești să o surprinzi cu un cadou inedit îi plac ouăle fierte, atunci niște cupe de ouă ar trebui să fie cu adevărat o frumoasă surpriză. Alege o culoare sau o gamă de culori care să se potrivească cu restul obiectelor din bucătărie. 

3. Coș de primăvară

Nu poți greși cu cadouri de flori sau plante, iar un coș deosebit de zambile va face casa lor să arate și să miroasă minunat. Zambilele, odată crescute complet vor avea o înălțime de 12-14 centimetri și se vor putea bucura de mirosul lor aproximativ 21 de zile în total.

4. Biscuiți cu tematică

Biscuiții cu tematică sunt decorați pentru a uimi și au și un gust impresionant. Pot fi ambalați într-o cutie frumos decorată și pot fi livrați prin curierat.

Acești biscuiți cu tematică pascală ar putea fi dăruiți oricui.

5. O cană decorativă lucrată manual – pentru un iubitor de ceai

Dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru un iubitor de ceai sau cafea, atunci o cană pictată manual poate fi ideală. Poate fi însoțită de farfurii și boluri pentru a alcătui un set de excepție.

6. O nouă vază pentru florile de primăvară

Obiectele de casă pastelate reprezintă un trend acum și este ușor de înțeles de ce, atunci când vezi cât de bine arată. Aceste obiecte sunt practice și pot adăuga o pată de culoare în casă fără a fi prea extravagante.

7. Odorizante profesionale pentru casă sau mașină

Un odorizant ce oferă un ambient plăcut, un miros care să stimuleze simțurile și să provoace o stare pozitivă în tot acest timp, este de asemenea un dar potrivit. Dar nu un odorizant oarecare, ci unul profesional așa cum poți găsi în gama de odorizante profesionale de pe imker.ro, ce oferă o cale ideală pentru a împrospăta mirosul camerelor din casă sau interiorul mașinii. Bucuria interioară și starea de bine ce te cuprinde atunci când în jurul tău plutește un miros deosebit și reconfortant, va persista cu siguranță, iar cel căruia ai făcut darul va aprecia gestul.