Ținuta pentru birou: 6 sfaturi de a arată impecabil

 

Ținuta office se reflectă atât prin hainele persoanelor de la locul de muncă, dar și prin atitudinea prietenoasă, prin limbajul verbal și corporal, și prin aspectul estetic elegant și simpatic. Locul de muncă este spațiul în care dorești să abordezi o ținută serioasă și profesională, însă vrei să scapi din anonimat și să-ți lași amprenta atunci când stai de vorbă cu colegii în pauze și la cafea.

 

Dacă vrei să știi cum să ai o ținută de birou trendy, cool și chic, atunci consultă cele 6 sfaturi și ponturi pentru a arăta impecabil și de a avea un comportament plăcut și colegial în orice moment!

Aplică un machiaj feminin și natural

Machiajul ideal de la locul de muncă se regăsește în paletele cromatice pastel, neutru sau nude. Deoarece vei petrece multe ore în birou, este recomandat să folosești produse cosmetice cu un grad de acoperire de lungă durată, precum CC cream de calitate și potrivite pentru tonul și subtonul pielii tale. 

De ce vrei să folosești o cremă CC în defavoarea fondului de ten? Simplu! Crema CC conține ingrediente mai puternice și variate care hidratează și hrănește intens pielea pe de-o parte, și o pigmentează uniform pe de altă parte. 

Alege accesoriul de rezistență!

Contrar așteptărilor tale, accesoriul de rezistență este parfumul! Chiar dacă preferi aromele și esențele florale, fresh, fructate, romantice sau naturale, ia în considerare că parfumul îți va oferi întotdeauna un surplus de feminitate și eleganță! O ținută pentru birou va fi mult mai îndrăgită datorită unei miresme îmbietoare și plăcute, iar tu te vei putea bucura de toate complimentele oferite!

Ai grijă la comportamentul verbal și limbajul corporal

Modul în care te comporți la locul de muncă și modul în care te exprimi influențează enorm relațiile din jurul tău. Încearcă pe cât posibil să te prezinți cu o atitudine friendly și pozitivă pentru a le oferi și celor din jurul tău același sentiment optimist și energic. Începe ziua alături de colegii tăi cu zâmbete și povești haioase pentru a detensiona atmosfera de birou!

Alege un stil personalizat al ținutei vestimentare

Indiferent dacă alegi să porți o ținută vestimentară minimalistă, monochrome sau să ieși în evidență cu ajutorul unei piese colorate, este important ca aceasta să rezoneze cu gusturile și personalitatea ta.  Joacă-te cu vestimentația și bucură-te de un stil personalizat!

Alege piesele vestimentare atemporale

Dacă vrei un look cool, trendy și vintage deopotrivă, atunci trebuie să incluzi în garderoba ta câteva piese ce nu se vor demoda niciodată. Acestea se pliază tuturor gusturilor și creează outfituri incredibil de frumoase și inedite. Hainele office ce nu îmbătrânesc sunt:

  • Sacoul,
  • Fusta tip creion,
  • Tricoul, 
  • Rochia Little Black Dress,
  • Cămașa albă, 
  • Jacheta de piele,
  • Jacheta denim, 
  • Blugii drepți,
  • Pantofii negri și cei nude,
  • Trench-ul pentru zilele friguroase.

O ținută impecabilă la locul de muncă poate influența pozitiv atât ziua ta, dar și a celor din jurul tău. Nu uita să păstrezi o atitudine optimistă, să ai un aspect îngrijit și un machiaj armonios, alături de outfiturile smart-casual, business și elegante potrivite pentru nevoile și gusturile tale! Pregătește-te să te bucuri de o atmosferă prietenoasă în fiecare zi la job!