Epilarea definitiva are sau nu rezultate?

Cand vine vorba despre epilarea definitiva, argumentele pro si contra sunt cele care ne pot face alegere mai dificila. Ceea ce trebuie stiut inainte de orice decizie, este intelegerea procesului de epilare definitiva, ce este epilarea definitiva si mai apoi, care sunt argumentele care te fac sa optezi pentru epilare definitiva si care sunt argumentele contra epilarii definitive.

Nu este o noutate faptul ca aparatele de ras pot duce la accidente de ras şi iritaţie, sau ca in anumite situatii ceara nu este tolerata de organism, ca este un procedeu dureros. Astfel ca tot mai multe femei opteaza pentru epilarea definitiva SPL pentru a scăpa de permanent de acest disconfort si de grija, in cele din urma.

Rezultatele epilarii definitive poate sa dureaza 5 ani, iar realizarea unei sedinte de mentinere din 6 in 6 luni, prelungeste efectul cu inca 1 an. Sunt saloane de infrumusetare, ca de exemplu, Salonul Angel Rose, care practica epilarea definitiva SPL(square pulse light), folosind un patent unic al tehnologiei Yperion – Franta. Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat metoda IPL. Si asta pentru ca SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Adica, 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL. Se elimia astfel, riscul oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament.

Dupa eficienta epilarii definitive, un alt aspect luat in calcul este cel financiar. Banii investiti intr-o perioada de 5 ani pentru epilare prin alte metode decat epilarea definitiva, vei constata ca suma platita pentru sedintele de fotoepilare este mai mica, iar efectul este unul de durata, chiar permanent.

Epilarea definitiva se adreseaza oricarui timp de par, este noninvaziva, dar are si contraindicatii, cum ar fi: femei insarcinate, diabet, boli de piele, operatii recente, etc. Pentru a te asigura ca epilarea definitive este potrivita pentru tine, cand si cum sa alegi, toate acestea, se fac sub indrumarea unui specialist, in cadru unui salon specializat, care detine aparatura de ultima generatie si iti ofera garantia ca alegerea pentru epilarea definitiva este optima pentru nevoile tale.

Numarul sedintelor depinde de culoarea firului de par si a pielii, zona de tratament si factori genetici individuali. Motiv pentru care este greu de apreciat, un numar exact de sedinte. Mai mult decat atat, exista cicluri diferite de crestere a firului de par. Axilele au un alt ciclu de crestere a firului de par fata de mustata sau gambe, motiv pentru care nu te poti apropia de finalul tratamentului dupa acelasi numar de sedinte.

General acceptata este o medie de 6-8 sedinte pe zona corporala si 8-10, poate chiar 12 sedinte pe zona faciala, o medie care ofera rezultatele asteptate.

Un avantaj remarcabil este faptul ca epilarea definitiva nu este conditionata de anotimp, sedintele de epilare definitiva SPL se pot efectua si vara,cu conditia de a proteja zona expusa la soare cu crema cu factor de protectie 30 -50 SPF. Prin avantajele pe care le adduce, epilarea definitiva devine, un instrument esential nu numai pentru obtinerea unei imagini fara cusur, ci si un adevarat ritual de definire a unui nou tip de igiena, in care absenta parului nedorit este un element garantat pe termen lung.