Voore va ajuta sa inlocuiti tutunul cu tigara electronica

Nu este ceva nou atunci cand spunem ca fumatul dauneaza grav sanatatii, dar daca am putea inlocui tutunul nociv cu ceva mult mai sanatos si mult mai bun ca si gust si senzatie?

De ce este nociv tutunul?

Ne speriem atunci cand vedem pe pachetele de tigari imaginile acelea cu oameni pe patul de spital, insa realitatea nu este neaparat departe de acest lucru. Medicii ne spun ca tutunul este singura cauza majora de deces care poate fi prevenita la nivel global, ceea ce ar trebui sa ne dea foarte mult de gandit. Tigara normala, cea care contine tutun si este consumata prin ardere si producere de fum, contine multe substante nociv care pot contribui foarte usor la declansarea unor boli grave, printre care si cancerul.

Cum putem schimba acest lucru?

Stim cu totii ca placerea de a fuma este mare, dar daca am putea inlocui o tigara normala, cea care produce fum din tutunul ars, cu o tigara electronica, unde se renunta in totalitate la fum si se trece la o solutie mult mai sanatoasa: producerea de abur, la care se adauga diverse arome. Inlocuirea se poate face foarte usor, mai ales ca la tigara electronica aveti optiunea de a fuma cu sau fara nicotina, iar asta usureaza tranzitia de la tigara normala la tigara electronica.

Tigara electronica nu numai ca nu contine substante nocive, dar va ajuta sa va bucurati de gestul de a fuma fara sa renuntati la acest obicei. Pe langa dependenta de nicotina si substante, oamenii sunt in mare parte dependenti de gest, si au facut un obicei de a fuma sub diverse pretexte: la cafea, la terasa cu prietenii, in pauzele scurte de la serviciu, etc.

Ei bine, acest obicei nu trebuie neaparat sa dispara de-odata. Acesta poate fi inlocuit cu o alternativa mult mai sanatoasa. Treptat, se poate reduce foarte simplu aportul de nicotina, folosind in final un lichid tigara electronica cu nicotina 0%.

Putem economisi si bani prin aceasta tranzitie?

Raspunsul scurt este ca DA, si va puteti da seama de acest lucru facand un calcul rapid, pentru a afla care este pretul pe care il platiti pe tigarile normale, in fiecare luna, si cat ati plati pentru lichidul necesar tigarii electronice tot timp de o luna. Astfel, veti intelege ca o tigara electronica este o alegere buna din punct de vedere financiar.

Cu ce ne poate ajuta Voore?

Voore.ro este un magazin online care vine in ajutorul oamenilor dornici sa incerce o tigara electronica. Fiind un magazin online, dispune de diverse tipuri de tigara electronica si bineinteles de o sumedenie de arome pe care dvs. le puteti incerca oricand. Voore va pune la dispozitie atat kituri pentru incepatori, ajutand persoanele noi in aceasta industrie sa se acomodeze si sa se bucure mai repede de tigara lor electronica, cat si kituri pentru avansati, pentru persoanele care au deja o perioada mare de timp in care au folosit tigarile electronice si stiu deja la ce sa se astepte.