Academia Crypto.ro, cursuri despre criptomonede pentru românii interesați de educație crypto

– Academia Crypto.ro va oferi acces la informații despre cele mai importante subiecte din domeniul cripto, dar și la conținut exclusiv filmat în SUA, Italia, Emiratele Arabe Unite și România.

– Membrii academiei vor putea participa gratuit la conferințe dedicate domeniului cripto și vor beneficia de consultanță de la personalități din domeniu.

– Cursurile vin în întâmpinarea unei nevoi de educație care există pe piața locală, unde majoritatea românilor sunt interesați de criptomonede.

Platforma Crypto.ro lansează, pe 11 octombrie, Academia Crypto.ro, un proiect de educație financiară modernă care va oferi cursuri detaliate despre tehnologia blockchain, NFT-uri și criptomonede. 

Cursurile se vor desfășura online, în limbile română și engleză, iar participanții le vor putea accesa oricând doresc, de oriunde. Modulele care vor fi predate acoperă o gamă variată de teme și subiecte, de la cum cumperi criptomonede, cum le păstrezi în siguranță, până la crypto gaming și Metavers. 

Pentru acest proiect, echipa Crypto.ro a filmat conținut exclusiv în New York, pe Wall Street, în magazinul fizic Solana sau în Web3 Gallery, unde sunt organizate expoziții de NFT-uri. 

Cursurile Academiei Crypto.ro vor fi actualizate frecvent pentru a acoperi schimbările care se produc în această piață care evoluează rapid, dar și în funcție de nevoile participanților. 

Cursanții vor avea parte și de alte beneficii: vor putea primi acces la evenimente care vor fi organizate de Crypto.ro, un NFT din colecția Sacred Spirits și vor beneficia de acces la comunitatea privată a Academiei Crypto.ro. Investitorul și antreprenorul Alex Numeris, investește de peste cinci ani în criptomonede și își dorește ca și alți români să înțeleagă potențialul enorm al acestor noi instrumente financiare. 

În România există un interes mare pentru piața cripto. Un studiu realizat la începutul anului de Ipsos România arăta că 4 din 10 români dețin sau au deținut monede virtuale, iar 84% dintre cei chestionați intenționau să cumpere astfel de active.  

Persoanele care doresc să se înscrie la acest curs crypto o pot face pe pagina oficială a proiectului: academy.crypto.ro. 

Alături de Academie, Crypto.ro a dezvoltat și proiectul Cryptokids, prin care dorește să sprijine educația financiară a copiilor din România.

„Dorim să sprijinim elevi, licee și studenți în dezvoltarea de produse bazate pe blockchain și să le stârnim curiozitatea legată de acest sector. Dacă investim în viitorul copiilor noștri, investim în viitorul României”, a declarat Alex Numeris

Informații suplimentare despre acest proiect găsiți pe pagina kids.crypto.ro

Despre crypto.ro

Crypto.ro este o platformă media care oferă știri, educație și alte informații despre criptomonede, companii, produse și evenimente blockchain. Misiunea noastră este să sprijinim adopția crypto în România.

info@crypto.ro

https://www.instagram.com/crypto.ro

https://www.youtube.com/cryptoromania

https://t.me/cryptoro

 

CategoriiFără categorie