AdePlast, în Top 100 Angajatori din România

 AdePlast, cel mai important producător român cu o vechime de peste 25 de ani de activitate pe piața materialelor de construcții, se află în Top 100 Angajatori din România.

Topul aduce în prim plan companiile care fac diferența în economie, recunoscându-le meritele deosebite pe care le au în dezvoltarea României. Companiile prezente în anuar au aproximativ 300.000 de români, acestea fiind principalii contributori la bugetul de stat și, pe lângă taxele și impozitele pe care le plătesc, oferă condiții excelente de muncă angajaților.

La eveniment au participat membri ai Guvernului, specialiști de renume din domeniul HR, antreprenori români și manageri ai celor mai mari companii din România, printre care și Daniel Stăncescu, CEO-ul AdePlast.

„Evenimentul a punctat probleme reale din economia românească, ce ar putea fi gestionate cu o mai mare ușurință din perspectiva resurselor umane, care joacă un rol important în cadrul fiecărei companii. Ne bucurăm că am reușit să creștem, să oferim condiții de muncă bune angajaților noștri și să contribuim la economia țării. Prezența în top demonstrează, încă o dată, că perseverența face posibilă dezvoltarea unei afaceri cu capital 100% autohton, a unei afaceri care își respectă angajații și clienții”, a declarat Daniel Stăncescu.

În cadrul evenimentului, compania AdePlast a primit diplomă Top 100 Angajatori pentru viziunea dezvoltării celui mai important producător industrial român din construcții, cu angajați, management, know-how și capital 100% autohton.

Citește continuarea aici:  AdePlast, în Top 100 Angajatori din România