Adysim este la dispoziția ta – această firmă oferă servicii funerare în București

Sunt momente dramatice prin care trecem cu toții, respectiv decesul cuiva drag. În aceste situații, avem nevoie de ajutor la orice oră, de la persoanele specializate. O firmă care să se ocupe complet de toate cele necesare este ajutorul perfect de care putem beneficia în această perioadă greu de depășit. Adysim este la dispoziția ta cu pachete complete și servicii funerare NON-STOP! Poți contacta firma în orice moment al zilei sau al nopții, astfel încât specialiștii să ajungă la fața locului în cel mai scurt timp.

Adysim este o companie profesională ce dispune de personal calificat în domeniu. Ai ocazia de a solicita oricând ajutorul, deoarece aceasta firma ofera servicii funerare in Bucuresti. Toate persoanele îndoliate pot avea parte de întreg sprijin pentru sarcinile aferente acestei ceremonii. Discreția, devotamentul și profesionalismul necesare într-o astfel de situație sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poate avea orice familie ce solicită serviciile acestei companii. Firma oferă servicii atât pe teritoriul Bucureștiului, cât și în Ilfov. Vei avea parte de o ceremonie ca la carte, cu tot profesionalismul și seriozitatea atât de necesare în astfel de momente.

Pachetele serviciilor funerare sunt multiple și pot fi achitate și cu taloanele de pensie. Timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, firma îți stă la dispoziție pentru sprijinul de care ai nevoie în această grea încercare a vieții. Site-ul îți prezintă toate informațiile de care ai nevoie, alături de pachetele disponibile pentru mai multe circumstanțe, buget și preferințe.

În doar 30 de minute personalul firmei poate ajunge la locație

Odată cu constatarea decesului se pot începe pregătirile pentru înmormântare. Personalul de la firma Adysim poate ajunge la locația decedatului în doar 30 de minute. Compania asigură transport cu mașini special autorizate, limuzine funerare și în permanență vei avea la dispoziție întregul personal calificat. Pe tot parcursul acestei perioade vei beneficia de un personal profesionist ce îți va fi alături cu toate informațiile și serviciile necesare pentru ceremonia de înmormântare.

Firma de pompe funebre îți permite să alegi dintr-o gamă extinsă de sicrie, coroane și alte accesorii pentru aceste momente. Modelele sunt variate, atât pentru sicrie, cât și pentru coroane. În funcție de preferințele familiei se pot opta pentru diverse modele, care să diminueze din durerea provocată de un astfel de moment. Pentru a vedea tot ce este disponibil, ai site-ul aici. Este important ca în permanență să beneficiezi de ajutor de specialitate în ceea ce privește finalizarea întregii ceremonii.

Optează pentru servicii complete

Adysim îți oferă posibilitatea de a opta pentru mai multe pachete și servicii ale pompelor funebre. Pe site sunt disponibile oferte variate pentru parastas, ce pot include meniuri de post sau nu, în variante optime pentru fiecare familie sau fiecare persoană.

În materie de servicii, asigurarea sicrielor și transportul lor nu sunt singurele la care poți apela. Compania îți pune la dispoziție transport persoane, catering, incinerare, repatriere, toaletare, medic legist care constată decesul, documente și declarații, dar și medic pentru îmbălsămare.

Contact:

info@adysim.ro

Șos. Colentina 375 & 379

Bd. Eroilor 90A – Voluntari

Șos. București-Urziceni 193, Afumați – Ilfov

Str. Codalbiței 43, București, sector 2