Ai fost victima unui accident auto? Autolux-Torent te poate ajuta cu cele mai bune servicii de constatare daune si intocmirea dorarului de dauna

Accidentele rutiere se petrec in mod regulat, pretutindeni in lume, fapt pentru care s-au create asigurari speciale de care sa poata beneficia orice sofer atunci cand este victima unui accident, care se soldeaza cu pagube materiale sau vatamari corporale. In situatia in care tu esti victima unui accident rutier, vei avea posibilitatea de a obtine despagubiri pe baza politei de asigurare a soferului vinovat de producerea accidentului. Un aspect important de avut in vedere este faptul ca nu iti vei putea repara masina pe propria polita de asigurare RCA si in acest sens vei avea nevoie de o polita de asigurare de tip CASCO, un tip de asigurare special care iti permite sa iti repari autovehiculul pe propria asigurare.

Accidentele rutiere se pot produce in orice moment, astfel ca este foarte important sa beneficiem de o polita de asigurare. Mai mult decat atat, polita de asigurare RCA este obligatorie prin legislatia rutiera aflata in vigoare, astfel ca lipsa acesteia este sanctionata de catre organele abilitate. Asadar, daca ai fost victima unui accident auto si ai nevoie de sprijin pentru intocmire dosar dauna Allianz Tiriac, Asirom, Generali etc. dar si pentru a constata daunele produse, iata cateva motive pentru care sa optezi pentru https://www.autolux-torent.ro/.

Primesti sprijin din partea unui personal specializat in alcatuirea dosarulor de dauna.

Alcatuirea unui dosar de dauna nu este un lucru tocmai simplu avand in vedere ca sunt necesare numeroase documente importante si care vor trebui ulterior depuse la asigurator pentru a putea remedia daunele in cel mai scurt timp. Autolux-Torent dispune de o echipa de specialisti care se vor ocupa de dosarul de dauna, astfel incat acesta sa poata fi depus in regim de urgenta la asigurator, ceea ce inseamna ca daunele vor putea fi remediate in scurt timp.

Ajutor specializat in ceea ce priveste constatea daunelor.

Constatarea daunelor este un lucru absolut esential pe care trebuie sa il faca orice conducator auto atunci cand este victima unui accident. Probabil ca toti cei care au fost implicati in accidente rutiere din care s-au ales cu diverse pagube materiale stiu foarte bine cat de neplacuta este deplasarea pana la asigurator pentru a se constata dauna. Alegand serviciile Autolux-Torent, vei putea uita complet de disconfortul de a te deplasa pana la asigurator pentru constatarea daunelor avand in vedere ca echipa de specilisti de care dispune se va ocupa de acest lucru.

Masina la schimb cu costuri zero pentru tine.

Masinile reprezinta un strict indispensabil pentru fiecare dintre noi si probabil ca deja stim cat de dificil este duce la sfarsit diverse activitati zilnice fara ajutorul acestora. Autolux-Torent a inteles pe deplin acest lucru, astfel ca daca vei opta pentru serviciile acestei companii, vei primi la schimb o masina cu costuri zero pentru tine, pana ce problemele autovehiculului tau vor fi remediate. Asadar, vei putea sa iti desfasori toate activitatile zilnice si te vei putea deplasa oriunde este necesar cu masina de schimb.