Cazare la pensiunea Cosmos din Timișoara

Cazare la pensiunea Cosmos din Timișoara – economie de timp si bani prin servicii integrate de rent a car si parcare privata aeroport Timisoara.

Petreceți măcar un week-end la Timișoara la pensiunea Cosmos pentru a face cunoștință cu un oraș emblematic al României. Apoi, după ce veți fi simțit din plin acel aer deosebit al orașului, cu siguranță că veți reveni. Pentru un alt week-end, pentru câteva zile libere, apoi pentru tot concediul.

Printre facilitatile oferite de Pensiunea Cosmos Timisoara se numara si Transfer gratuit la / de la Aeroportul international Traian Vuia sau de la Gara de Nord daca venti cu trenul. Pensiunea dispune de o Parcare Privata Aeroport Timisoara in numar de 60 locuri, oferita gratuit pentru clientii nostrii sau pentru altii doritori contra cost..

De asemenea putem asigura servicii de inchirieri masini, auto cu 7 locuri sau autoturisme cu cutie automata deoarece va putem oferii si un serviciu de rent a car in Timisoara. De ce city break la Timișoara!? Acesta poate fi doar începutul, cum am spus mai sus. Însă excursiile de tip city break sunt printre cele mai noi și mai folosite mijloace de marketing turistic. Este modalitatea ideală de a valorifica potențialul fiecărei locații. Iar din acest punct de vedere Timișoara are de oferit nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber. Sugestia noastră pentru city break la Timișoara este să abordați cu încredere oferta pensiunii Cosmos.

Este o pensiune fără fițe, curată și destinată oamenilor care se înscriu în limitele decenței. Pensiunea Cosmos nu va excela prin prețuri care să vă facă să vă ascundeți și nici cu cele mai ieftine salamuri la micul dejun, ca să dăm doar acest exemplu. Oferim servicii decente și prețuri corespunzătoare. Pretext turistic la Timișoara.

Aerul occidental al orașului este primul lucru pe care-l remarcați atunci când coborâți din avion. Oamenii au acel „quleque-chose” care-i deosebește de conaționalii din alte orașe românești. De fapt așa se și spune despre Timișoara, că este cel mai occidental oraș al României. Textul de față este impropriu pentru a deservi ca ghid turistic, dar cu siguranță că poate deveni un pretext.

Astfel, pentru a intra cât mai rapid în atmosfera orașului vă sugerăm să faceți primul popas în centrul istoric al orașului, respectiv în Piața Unirii. Piața Unirii din Timișoara este probabil elementul definitoriu al orașului. Are dimensiuni impresionante de aproximativ 110 pe 150 metri și este punctul de plecare perfect. Centrul Timișoarei are istoria cât a orașului și a avut de-a lungul timpului mai multe apelative.

Trebuie să remarcăm că în trecut aceasta a mai avut și numele de Piața Losonczy. Această din urmă atribuită în memoria comitelui Stefan Losonczy, brav oștean ucis însă de turci în 1552 când au cucerit orașul. În marea piață centrală din Timișoara puteți vizita Domul Catolic, Palatul Baroc și Muzeul de Artă, Biserica Ortodoxă Sârbă, monumentul Sfintei Treimi sau puteți bea apă minerală din fântâna de aici. Desigur, Piața Unirii din Timișoara este doar începutul unui sejur confortabil la Timișoara, la pensiunea Cosmos. Din acest punct vi se deschid perspective pietonale spre alte puncte de interes ale orașului, obiective și trasee turistice pe care le vom detalia în texetele noastre viitoare.

Un city break la Timișoara, și în mod special la pensiunea Cosmos, are deja cu totul alte perspective în contextul declarării orașului Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Aspecte despre care se cuvine însă să discutăm mult mai în detaliu în postările noastre viitoare.