Ai nevoie de consiliere juridica? Intreaba un avocat online

Digitalizarea jurisprudentei imbunatateste eficienta serviciilor juridice. Unul dintre serviciile cele mai solicitate astazi este angajarea unui avocat online.

Viteza, confortul si disponibilitatea, in orice moment, sunt necesare in cazul angajarii serviciilor avocatilor care se afla la sute de kilometri de noi.

Acestea sunt avantajele angajarii unui avocat online, utilizatorii justitiei incep sa considere, in special in unele specializari, ca nu necesita prezenta fizica a unui birou in orasul lor.

Avantaje ale unui avocat online de care sa profitati

Angajarea unui avocat online, printr-un singur clic, este un serviciu care este solicitat din ce in ce mai mult de acei utilizatori care doresc sa economiseasca timp si sa evite deplasarile.

Firmele de avocatura sunt din ce in ce mai constiente de confortul oferit de internet. Din acest motiv, optiunea de a angaja un serviciu de avocat online are in prezent mult mai multi adepti.

Consultari juridice online prin web

Aveti intrebari legale? Prin intermediul unui formular pe care il puteti completa electronic, veti putea expune problema dvs. juridica. De acolo, avocatii va vor contacta prin e-mail.

Sfaturi juridice telefonice

Acest serviciu ofera consultanta juridica rapida, confortabila si economica. Apelul dvs. va primi un raspuns direct de catre un avocat online inregistrat, cu o vasta experienta, care va va oferi indrumari pentru toate acele intrebari care pot aparea.

Consultari juridice prin videoconferinta

Primirea de sfaturi juridice ca si cum ati fi la birou. Datorita serviciului de videoconferinta cu un avocat, prin Skype, toate indoielile dvs. vor fi rezolvate.

Completarea prealabila a unui formular este necesara si in mai putin de 24 de ore va vor contacta pentru a confirma data si ora selectate.

Redactare de contracte si documente legale online

Redactarea de catre avocati a tuturor tipurilor de contracte juridice si documente legale, fara niciun fel de detasare. Completand anterior un formular online in care este expus tipul de document solicitat, un avocat online va va contacta.

Revizuirea contractului

Daca nu cunoasteti semnificatia oricarei clauze, drepturi si obligatii contractuale, clauze abuzive sau ilegale, trebuie doar sa o comunicati, astfel incat un avocat online sa poata revizui totul temeinic si cu confidentialitate totala.

Cereri pentru toate tipurile de datorii

Sunt creante judiciare si extrajudiciare pentru toate tipurile de datorii, prin cerinta necesara pentru incasarea datoriilor de chirie neplatite, facturi, taxe comunitare, …

Posibilitatea de a efectua consultari juridice si proceduri online nu implica, in niciun fel, reducerea calitatii serviciului, de catre avocatii unei firme, pentru simplul fapt de a o face la distanta. Mai presus de toate, este garantata confidentialitatea si securitatea totala a informatiilor furnizate clientului.

Avantajele angajarii unui avocat online

Economisirea timpului

Contractarea avocat online cu un singur clic va permite sa aveti un program flexibil,sa economisiti timp si sa evitati deplasarile. Adaptarea la nevoile fiecarui client, videoconferintele, e-mailurile si telefonul fac ca procedurile sa fie mai rapide.

Nivel bun de specializare

Profesionistii care lucreaza in firme de avocatura virtuale sunt avocati cu inalta calificare. Cu o vasta experienta in consiliere juridica cuprinzatoare si aparare a persoanelor.