Ai nevoie de echipamente HORECA de calitate la prețuri de producător? Intră pe Ideal Inox și accesează o ofertă variată!

Domeniul HORECA este unul competitiv, iar calitatea serviciilor oferite depinde și de investiția în echipamente profesionale de bucătărie. Atunci când vrei să găsești ușor astfel de echipamente, poți intra pe site-ul Ideal Inox. Vei găsi o ofertă completă și variată de utilaje si echipamente HORECA de cea mai bună calitate, oferite la prețuri de producător. Majoritatea echipamentelor sunt fabricate în România și pot ajunge în maxim 48 de ore oriunde în țară.

Vizualizează o ofertă diversificată de echipamente de bucătărie profesională!

 

Ideal Inox, producător și distribuitor de echipamente HORECA de peste cincisprezece ani, te invită să cunoști o ofertă variată de produse pentru diferitele ramuri ale acestei industrii. Poți viziona online catalogul de echipamente specializate, oferite în mai multe linii de modele, de capacități diferite. Poți opta pentru echipamente electrice sau care funcționează cu gaz. Modelele sunt adaptate pentru o utilizare intensă și se pretează la capacități diferite de lucru.

Fiecare unitate din industria HORECA este concepută să ofere anumite servicii sau produse specifice. Oferta de pe site reușește să răspundă nevoilor clienților ce doresc utilaje HORECA specializate și de calitate. Astfel aceste echipamente sunt destinate să servească restaurante, baruri, hoteluri, cafenele, pizzerii, rotiserii, măcelării, patiserii, magazine alimentare, sau chiar spitale. Poți vizualiza modelele selectând dintre următoarele categorii afișate:

  • Mașini de gătit
  • Rotisoare
  • Malaxoare
  • Mașini de tocat
  • Friteuze și toastere
  • Cuptoare și aragaz-uri
  • Feliatoare
  • Congelatoare și alte echipamente frigorifice

Echipamentele sunt realizate din inox, un material rezistent și ușor de întreținut, care nu permite dezvoltarea germenilor pe suprafața sa. Pentru fiecare produs poți vedea caracteristicile sale: dimensiune, capacitate, precum și prețul în Euro. Produsele se pot comanda completând un formular online cu datele firmei și apoi solicitând o ofertă de preț. Poți de asemenea, viziona modelele de echipamente de bucătărie în cadrul saloanelor de prezentare ale firmei, aflate în București.

Alege soluții ergonomice de amenajare a spațiilor de lucru!

Pe lângă modelele de echipamente HORECA prezentate pe site, Ideal Inox îți oferă și soluții moderne de amenajare și utilare a spațiilor de lucru. Cu ajutorul unor proiecte și schițe 3D interactive, realizate de către designeri cu experiență, poți vedea cum ar putea arăta spațiul de lucru echipat, conform nevoilor tale și a normelor de siguranță în vigoare. În acest fel, stabilești care este cea mai bună variantă de amenajare pentru incinta unde ver fi oferite serviciile. Poți face economie de timp și de bani înainte de începerea lucrărilor de amenajare.

Intră pe site-ul Ideal Inox și accesează una dintre cele mai complete oferte de echipamente HORECA de pe piață! Selectează utilajele de care ai nevoie și obține-le în cel mai scurt timp!