Fă cunoștință cu gusturile și aromele internaționale ale berii artizanale! Încearcă sortimentele oferite de Three Happy Brewers!

Berea artizanală este din ce în ce mai populară pe piața din România. Acest lucru se explică prin faptul că sortimentele oferite de acest tip de bere sunt variate și oferă gusturi inedite unui public dornic să testeze noi arome. Dacă și tu ești curios să afli care sunt unele dintre cele mai noi sortimente de bere artizanală fabricată la noi în țară, te invităm să încerci aromele oferite de Three Happy Brewers.

Încearcă sortimente de bere artizanală românească fabricată după rețete internaționale!

 

Berarii de la Three Happy Brewers au întreprins un stagiu de ucenicie în jurul lumii, în care au aflat secretele fabricării unor sortimente inedite de bere artizanală. Au încercat gusturi și arome de bere artizanală din toată lumea, de pe coasta de Vest americană până în Australia. Au decis apoi să se stabilească la București și să creeze o micro-berărie unde să poată fabrica ceea ce au învățat în periplul lor. Astfel au luat naștere următoarele sortimentele de bere pe care le poți încerca și tu:

  • Australian Pale Ale
  • West Coast IPA
  • Belgian Enkel
  • Bohemian Lager
  • Robust Porter

Sortimente oferite îți oferă posibilitatea să experimentezi unele dintre cele mai noi și inedite gusturi de bere artizanala Bucuresti. Sunt beri artizanale fabricate din ingrediente naturale de proveniență locală, însă combinate conform unor rețete consacrate, cărora li s-a adăugat un strop de creativitate din partea berarilor. Fiecare sortiment are o poveste de spus. Cu siguranță vei întâlni gusturi proaspete și răcoritoare, ce pot varia de la cel de fructe tropicale ale Australian Pale Ale, la aroma de condimente a unei Belgian Enkel, sau gustul puternic al unei Robust Porter.

Comandă sortimente noi de bere artizanală fabricată cu meșteșug și pasiune!

Poți achiziționa fiecare sortiment în parte sau poți comanda de pe site-ul un box cu 12 beri, la alegere. Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de magazin bere artizanala Three Happy Brewers, să faci o comandă și apoi să încerci diferitele arome. Încă de la prima degustare îți vei da seama de caracteristicile ce le diferențiază.

Te poți bucura de acestea împreună cu prietenii, sau de ce nu, poți să-ți rezervi numai ție plăcerea de a încerca o bere naturală fabricată cu pasiune.