Ai nevoie de o întâlnire cu un avocat de divorț din Iași? Specialistul Andreea Chelaru îți stă la dispoziție!

Atunci când mariajul nu mai poate fi salvat și te afli în impas juridic, cea mai bună soluție este să iei legătura cu un avocat de divorț din Iași. Specialistul Andreea Chelaru oferă asistență juridică pe parcursul întregii proceduri, de la formarea dosarului și redactarea acțiunii de divorț până la consilierea post-divorț, apărându-ți astfel interesele.

Când apelezi la un avocat de divorț din Iași?

Dacă într-un cuplu căsătorit apar probleme ce nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, este momentul potrivit să contactezi un avocat cu experiență în Dreptul familiei. Acesta îți asigură consultanță juridică și asistență juridică în toate situațiile cu care te confrunți. Spre exemplu, vei avea nevoie de sprijinul expertului în cazul în care partenerul nu vrea să îți acorde divorțul ori dacă există neînțelegeri referitoare la partajul bunurilor sau încredințarea minorului. Altă problemă care apare deseori la un divorț în care sunt implicați și copii este pensia de întreținere.

Indiferent de complexitatea cazului, Andreea Chelaru, avocat de divorț din Iași, se va implica în efectuarea corectă a fiecărui demers. Oferta serviciilor juridice este una vastă: consultanță prealabilă acțiunii de divorț, pregătirea dosarului de divorț cu toate documentele prevăzute de lege și solicitate de instanțele de judecată, înregistrarea acțiunii de divorț la instanța competentă, redactare întâmpinare la cererea de divorț și înregistrarea acesteia la dosarul cauzei, în situația în care aveți calitatea de parat într-o astfel de acțiune, redactare cerere reconvențională la acțiunea de divorț și înregistrarea acesteia la dosarul cauzei. De asemenea, avocatul din Iași Andreea Chelaru mai asigură și asistență juridică și reprezentare pe parcursul procedurii prealabile de mediere. În cazul că sunt implicați și copii, specialistul oferă și consultanță cu privire la modalitățile prevazute de lege pentru exercitarea autorității părintești și cu privire la locuința minorului după desfacerea căsătoriei prin divorț, consultanță cu privire la pensia de întreținere datorată copiilor minori rezultați din căsătorie, consultanță cu privire la programul de vizită al minorilor după desfacerea căsătoriei și alte servicii de acest tip.

Avocatul de divorț asigură reprezentare în fața instanței de judecată pe întreaga durată a procesului și informarea completă a clientului cu privire la fazele procesului și starea curentă a dosarului.
În plus, la specialistul Andreea Chelaru se poate apela și în caz de divorț pentru cetățenii stabiliți în străinătate. Nu este necesară prezența clientului în țară pe parcursul procesului.

Despre avocatul Andreea Chelaru

Andreea Chelaru este un avocat din Iași cu experiență, absolventa a Facultății de Drept din cadrul Universității Al. I.Cuza din Iași (anul 2007). Este absolventă a Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților, a participat la numeroase cursuri și conferințe de profil juridic.

Avocatul Andreea Chelaru este membră a Baroului Iași din anul 2008.
Experiența profesională acumulată este orientată în special spre domeniile dreptului civil, dreptului comercial, dreptului bancar, dreptului administrativ și dreptului familiei.

Avocatul de divorț Andreea Chelaru îți stă la dispoziție la adresa de e-mail contact[at]avocatchelaru.ro și la numărul de telefon +40 (744) 484 136.