Ai nevoie de spatiu pentru birou?Tot mai multa lume alege aceasta solutie

Datorită situației cu care ne confruntăm, ultimii doi ani din viața noastră au venit la pachet cu multe schimbări. Foarte mulți oameni experimentează în ziua de astăzi o nouă realitate, și anume munca de la distanță. Ca orice lucru nou ce provoacă o schimbare de comportament, munca de la distanță vine la pachet atât cu beneficii cât și cu minusuri.

În timp ce beneficiile sunt numeroase și de cele mai multe ori diferite de la persoană la persoană, există un potențial minus pe care fiecare persoană care lucrează de acasă pe termen nelimitat l-a observat.

Bineînțeles că discutăm de un spațiu de birou amenajat în mod adecvat. În funcție de spațiul disponibil din locuință, acest subiect poate fi o problemă mai mare sau mai mică.

În situația în care spațiul tău disponibil este limitat, atunci avem o propunere îndrăzneață pentru tine, și anume transformarea balconului într-un spațiu optim de birou pentru munca de acasă.

De cele mai multe ori, când discutăm de un balcon ne referim la un simplu spațiu de depozitare cu o funcționalitate limitată și utilizare sezonieră.

Cu ajutorul unei amenajări adecvate, balconul tău poate deveni un spațiu util și funcțional ce poate fi utilizat indiferent de anotimp sau condițiile meteo de afară.

De aceea, pentru ca balconul tău sa poată deveni un spațiu optim pentru birou, pe lângă amenajările interioare specifice unui astfel de spațiu, vei avea nevoie în primul rând de un sistem modern de închidere balcon care să-ți poată oferi confortul termic și fonic necesar.

Sistemele smart din gama Gemini de la Rom Decor sunt o soluție modernă de închideri de terase sau balcoane ce oferă o suprafață vitrată de până la 90% dar și o izolare termică și fonică sporită.

Aceste sisteme sunt complet customizabile și pot fi aplicate pe orice structură. Înălțimea sticlei este de până la 3 m, oferind astfel o estetică de neegalat și o panoramă deosebită terasei sau balconului.

Sistemele sunt prevăzute cu mecanisme glisante sau rabatabile, iar geamurile sunt realizate din sticlă securizată simplă sau dublă.

Cu ajutorul unui astfel de sistem vei putea transforma balconul într-un spațiu funcțional, cu lumina naturală din abundență, dar și cu confortul termic și fonic necesar pentru ca tu să îți poți desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

Nu am uitat nici de persoanele care locuiesc la casă, întrucât un astfel de sistem nu se limitează doar la balcoane ci se pretează excelent și pentru închiderea teraselor.

Indiferent că discutăm de un balcon sau de o terasă, principiul de amenajare al unui spațiu de birou este același: vei avea nevoie de un spațiu liniștit și luminos, ferit de praf și condiții meteo nefavorabile, și utilizabil pe tot parcursul anului indiferent de anotimp.

Pentru prețuri sau mai multe detalii legate de sistemele Gemini, specialiștii Rom Decor sunt la dispoziția ta pe site-ul nostru la secțiunea de închideri terase și balcoane.

Din anul 2003, Rom Decor pune la dispoziția celor ce caută să-și amenajeze cu bun gust locuința atât pentru uși interior și uși de exterior de calitate superioară, cât și ferestre din lemn stratificat, sisteme de închidere balcon/terasă inovatoare și cabine de duș cu design elegant. Principal distribuitor al ușilor glisante clasice sau moderne Porta Doors, compania oferă pe lângă produse atent concepute și servicii profesioniste de măsurători și montaj.