Ai un depozit de gestionat? Iata ce articole de papetarie iti sunt de trebuinta

Folosite de sute de ani, produsele de papetarie isi dovedesc utilitatea chiar si in zilele noastre dominate de computere si smartphone-uri. De la elevi la oameni de afaceri, de la birocrati la freelanceri, articolele de papetarie au o contributie deosebit de importanta la o buna organizare, gestionare si planificare a activitatilor specifice domeniilor de activitate, indiferent de acestea. Putem exemplifica, in acest sens, utilitatea urmatoarelor materiale si produse de papetarie:

– coli de hartie A4 pentru printarea a diverse documente;
– role si alte formate mari de hartie pentru printarea afiselor de mari dimensiuni;
– notite autoadezive sau cuburi de hartie;
– caiete de notite sau agende pentru birou;
– role pentru fax sau role pentru casele de marcat;
– bibliorafturi din carton pentru organizarea si arhivarea documentelor;
– dosare si mape din carton pentru transportarea documentelor;
– cartoane speciale pentru carti de vizita;
– plicuri din hartie pentru corespondenta;
– materiale tipizate;
– etichete autoadezive si autocolante etc.

Aceste produse de papetarie sunt disponibile pe site-ul Officeclass.ro, la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Articolele comercializate pe acest site provin de la producatori de renume, cu experienta in domeniu, precum Xerox, Colotech, Optima, Herlitz etc.

Referitor la domeniul gestionarii depozitelor, iata care sunt cele mai des intalnite articole de papetarie, pentru o mai buna gestionare si o organizare facila a activitatilor specifice:

Bibliorafturi din carton

Aceste articole de papetarie isi gasesc utilitatea in cadrul depozitelor, fiind perfecte pentru indosarierea sau pentru organizarea facila a documentelor, precum registrele de intrari-iesiri sau alte documente care trebuie pastrate si arhivate in ordine cronologica sau in categorii anume. Astfel, cu ajutorul bibliorafturilor, documentele importante pot fi organizate pe coduri de culoare (rosii, albastre, verzi, galbene etc).

• plastifiate cu folie din polipropilena (PP)
• marginea inferioara protejata cu metal
• mecanism metalic nichelat pentru prinderea documentelor
• prevazute cu eticheta si buzunar pentru etichete interschimbabile
• utilizate pentru clasarea documentelor
• latime 8 cm

Etichete autoadezive si autocolante

Deosebit de utile in medii precum depozitele, acestea asigura o foarte buna organizare, fiind de foarte mare ajutor persoanei care se ocupa cu gestionarea marfurilor. Astfel, aceste articole de papetarie sunt folosite pentru a ambala si a recunoaste mai usor marfurile depozitate. In plus, etichetele pot fi printate cu diverse specificatii, cum ar fi avertismentele sau instructiunile de utilizare sau de transport.

Materiale tipizate

Exista o mare varietate de materiale tipizate, din care putem aminti notele de intrare-receptie, de predare-restituire, facturierul, chitantierele, bonurile de consum sau de transfer, borderoul, balanta de verificare, condica de prezenta, registrele pentru plati, inventare etc. Toate aceste articole de papetarie sunt foarte importante atunci cand vine vorba de gestionarea corecta si facila a unui depozit!

De aceea, pentru a beneficia de ofertele existentele si de promotiile si reducerile de produse de papetarie, comanda de pe Officeclass.ro, furnizor de papetarie si birotica cu experienta de peste 25 de ani in domeniu!