Angajari Videochat: 3 motive sa alegi Ritzy Studio

În contextul economic actual din Romania, tot mai multa lume intampina dificultati cu banii. Un studiu realizat de Ejobs in anul 2017 arata ca circa 39% dintre romani se gandeau sa isi schimbe jobul in urmatorul an. Iar unul din principalele motive indicate era nemultumirea fata de salariu (24%).

In conditiile in care salariul minim in Romania nu acopera o chirie in orasele mari, cum ti-ai putea permite sa traiesti decent, fara a mai lua in calcul micile mofturi?

Din ce in ce mai multi tineri absolventi, gasesc ca raspuns la aceasta intrebare videochatul. Cu totii am auzit despre acest domeniu atat de promovat in ultima vreme. Din ce in ce mai multe anunturi de angajari videochat apar in mediul online. Iar studiourile de profil promit beneficii greu de egalat de orice alta companie de pe piata muncii.

Asadar, merita sa lucrezi in domeniul videochatului in Romania?

Iata 3 motive principale pentru care ar trebui sa alegi Angajari Videochat la Ritzy Studio:

 

 1. Venituri de mii de euro lunar daca esti un model serios

Banii sunt principalul motiv pentru care tinerele aleg un job ca model videochat. La momentul actual, acest domeniu este cel mai bine platit din lume. In Romania, un model care lucreaza full-time, cu experienta, ce trateaza jobul cu seriozitate si determinare, poate castiga peste 120.000 de dolari anual, conform studiilor realizat de specialisti. Asta inseamna ca, intr-o singura zi, un model de videochat pleaca acasa cu suma de 350 euro – echivalentul unui salariu minim lunar.

Cum ar fi sa castigi intr-o zi cat altii intr-o luna?

2. Cazare gratuită daca nu esti din Bucuresti

Tinerele sunt des atrase de aceasta oportunitate. Multe dintre modelele videochat care se angajeaza in Bucuresti sunt din provincie. In acest caz, un studio cu adevarat serios le va oferi cazare gratuita pe perioada colaborarii. Un astfel de studio este Ritzy Studio, infiintat in 2018, aflat intr-o continua crestere de la inceput.

3. BONUSURI lunare extra daca te implici si faci performanta

In afara de bani, fetele au parte de lux, rasfat si atentie chiar in timpul programului. Spre exemplu, modelele Ritzy Studio au acces la fresh&snackbar chiar in camera, prin intermediul unei aplicatii interne. De asemenea, au gratuitati la piscina si spa, la fitness si la cursuri de dans.

Un job in videochat iti permite in totalitate un stil de viata asa cum doar ai visat!

Imagineaza-ti cum ar fi sa nu cheltui nimic si sa ai acces la sala, sa poti purta zilnic cele mai extravagante makeup-uri si sa iti poti alege orice tinuta iti doresti dintr-o garderoba de lux.. Cat ai putea economisi lunar din banii pe care ii castigi?

 Ei bine, fetele ce aleg sa colaboreze cu Ritzy Studio – cotat ca fiind cel mai serios studio de videochat au alaturi o super echipa, au acces garantat la toate aceste beneficii.

Daca iti doresti o viata mai buna si ai realizat ca un job in videochat iti poate oferi asta sau iti doresti mai multe detalii, echipa Ritzy Studio iti sta la dispozitie. Ne poti contacta prin telefon sau WhatsApp la 0749374899, poti discuta cu noi pe chat-ul online disponibil la www.ritzy.ro sau ne poti scrie pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/ritzystudios/.