AIA Proiect cauta colaboratori locali pentru proiecte de anvergura

AIA Proiect, unul dintre liderii naționali în domeniul proiectării și construcțiilor, cauta colaboratori locali pentru realizarea proiectelor în care este implicată compania, pe întreg teritoriul României.

 

„Multitudinea de proiecte cu acoperire națională în care se regăsește în acest moment AIA Proiect, dar și recomandările făcute de către beneficiarii direcți către alți potențiali clienți din afara zonei acoperite în mod uzual de către noi, ne determină să căutăm colaboratori locali. E de preferat că aceștia să fie localizați în reședința județului pe care o acoperă, tocmai pentru a putea integra cât mai bine cererea, oferta și modul de lucru AIA Proiect. Ne dorim să oferim în continuare aceleași servicii de înaltă calitate și să menținem standardele foarte ridicate în ceea ce privește proiectarea cu care ne-am obișnuit deja partenerii. Tocmai de aceea ii incurajam pe cei mai buni proiectanți să vina alături de noi”, a declarat Cornel Marcu, (director de marketing) la AIA Proiect.

 

Platforma digitalizata pusa la dispoziție de AIA Proiect permite colaboratorilor să lucreze alături de experții companiei în timp real, reprezentând unul dintre atuurile colaborărilor cu proiectanți din zone aflate în afara ariei de acoperire uzuala a companiei.

 

“Colaborarea cu AIA Proiect poate aduce companiilor locale de proiectare pe lângă oportunitatea proiectelor noi deschiderea de noi linii de business prin acoperirea unor servicii noi precum performanta energetica pusa la dispoziție prin expertiza noastră ridicata. Perspectiva economica ne face sa credem ca parteneriatele de valoare precum acesta pe care îl propunem ne vor face pe toți mai puternici în piața competitiva în care acționam si ne va poziționa în fața beneficiarilor la nivelul de excelenta pe care îl furnizăm prin serviciile noastre” a continuat reprezentantul AIA Proiect.

 

AIA Proiect este o companie cu experiența de peste 11 ani pe piața de proiectare din Romania, oferind servicii de proiectarea completa (arhitectura, structura/rezistenta și instalații), performanta energetica, studii și documentații specifice obținerii de avize și acorduri necesare construirii, securitate la incendiu, evaluare imobiliara și de bunuri mobile. „La AIA Proiect cream satisfacție. Punem la dispoziția beneficiarilor întreaga noastră experiența cu scopul de a aduce un plus de valoare fiecărei idei comune dezvoltate. Fie că vorbim de un proiect rezidențial sau de un proiect industrial ori comercial de mai mare sau mai mica anvergura, îmbinam succesul profesional, cu protecția mediului și responsabilitatea socială”, a explicat x.

Specialiștii în proiectare care doresc să se alăture misiunii AIA Proiect o pot face folosind datele de contact de pe site-ul companiei https://aia-proiect.ro/contact/ sau email detalii@aia-proiect.ro.