Alb si negru, plictisitor? In niciun caz! Te convingem cu un cod reducere About You!

Probabil ați auzit de multe ori că alb-negru este o combinație atât de clasică în ceea ce privește piesele de modă atemporale, încât nu puteți greși niciodată purtând-o. Și este foarte adevărat că alb-negru este o combinație versatilă care ar putea fi purtată în orice anotimp de-a lungul anului. Dar cum aranjați această combinație fără să arătați banal ca și cum mereu v-ați îndrepta spre serviciu, la restaurant pentru a servi masa, mai ales dacă ați optat pentru o bluza albă cu pantaloni negri. Așadar, scopul este să vă oferim câteva idei pentru a duce combinația alb-negru la nivelul următor și să vă invităm să profitați de un cod reducere about you pe care îl puteți obține doar vizitând site-ul și comândând vestimentația potrivită!

Negru și alb – sunt culori ?

După cum dovedește orice curcubeu, negrul nu face parte din spectrul de culori. Toate celelalte culori sunt reflexii de lumină, cu excepția negrului. Negrul este absența luminii. Spre deosebire de alb și alte nuanțe, negrul pur există în natură în absența totală a luminii.

Unii consideră că albul este o culoare, deoarece lumina albă reunește toate nuanțele spectrului vizibil. Și mulți văd negrul ca o culoare, pentru că trebuie să combinați alți pigmenți pentru a-l crea pe hârtie. Dar, din punct de vedere tehnic, alb-negru nu sunt culori, sunt nuanțe. Pentru că își schimbă culorile.

Căutați o piesă-vedetă

O piesă-vedetă, purtată fie deasupra, fie în partea de jos, va fi elementul cheie pentru a „condimenta” vizual ținutele alb-negru. Adăugând o piesă vedetă, combinația alb-negru se va schimba total. Așadar, căutați modele unice cu croieli haioase, elemente, cum ar fi modelul sau textura, jucați-va cu lungimile și proporțiile diferite, în loc să purtați doar piese de bază.

Este foarte ușor să duceți costumele alb-negru la nivelul următor, adăugând pur și simplu o notă de culoare. Poate fi ori cu pantofii, geantă sau accesoriile, o eșarfă, ochelari de soare, curea etc. Așadar, luați în considerare completarea aspectului cu un obiect colorat și veți vedea cum se schimbă ținuta!

Alegeți haine negre sau albe și purtați această culoare în majoritatea ținutei dvs. De exemplu, purtați negru și adăugați o notă de alb sau invers. Acesta este un mod bun de a va evidenția simțul estetic și un mod mai creativ de a schimbă asocierea alb-negru, deoarece această acțiune simplă va face aspectul mai elegant și mai rafinat.

Veți observa cum încorporarea pieselor mai colorate va da acea scânteie aspectului dumneavoastră.

Încercați și monocrom

Alegeți alb sau negru și purtați-l în totalitatea unei ținute. De exemplu vă îmbrăcați toată în negru și adăugați o notă de alb și invers. Acest stil creativ va oferi o „atingere” chic ținutei.

După cum puteți vedea, există mii de moduri de a crea un aspect alb-negru care arată drăguț și elegant. De aceea, ne place această combinație de care puteți profita și care poate fi purtată în orice moment al anului. Deci, dacă ați refuzat să încercați această combinație pentru că ați considerat-o plictisitoare sau foarte simplă, este timpul să o faceți. Alte idei pentru a vă inspiră look-ul găsiți pe site-ul about you de unde puteți obține și un cod reducere about you pentru prima comandă. Deloc plictisitor, nu?