Alege servicii profesionale de debitare cu laser

In ziua de astazi din ce in ce mai multe afaceri apeleaza la gama de servicii de debitare laser profesionale datorita usurintei de lucru, vitezei si a preciziei. Iar de aceea echipa Laser Processing iti vine acum in ajutorul tau cu gama completa de servicii de debitare cu laser pentru ca tu sa iti duci la bun final proiectele.

 

Sunt multe avantaje ale serviciilor de debitare cu laser precum cele de mai jos:

 

1. Productivitatea ridicata – pentru ca vitezele de taiere sunt ridicate, tu vei putea sa lucrezi mai eficient si sa iti termini proiectele mai rapid.

 

In mod tipic, viteza de taiere pentru procesul de debitare cu laser este de maxim 10 metri per minut.

 

O mașină laser de 4kW poate tăia până la 25 mm într-o singură trecere.

 

În plus, întrucât tăierea cu laser este un proces fără contact, nu numai că are costuri mai mici de fixare, ci și timp de încărcare și descărcare mai scurt.

 

2. Caldura emanata de masinile de taiere cu laser este mai mica pentru ca pentru ca laserul se focuseaza pe un singur punct fix. Astfel acele zone care sunt afectate de catre caldura sunt mai mici si sunt sanse reduse de deteriorare tehnica a diverselor componente.

 

3. Calitate excelentă la margine

 

Privește tăietorul cu laser ca un instrument de tăiere foarte mic. Deoarece laserul utilizează un punct extrem de concentrat, mai puțin căldură este introdusă în tabla care duce la o cale mai restrânsă a materialului sau HAZ

 

La rândul lor, HAZ-urile mai înguste duc la margini mai curate și la tăieri precise la o toleranță mai mare.

 

Debitarea cu laser oferita de echipa noastra ofera un proces foarte precis de taiere cu putere mare pentru ca fasciculul laser este focusat pentru a taia intr-un singur punct mic.

 

Acest laser intra prin metal si evapora ramasitele cu precizie mare si tolerante foarte mici. Durata procesului de taiere este mai mica si tu vei putea sa cresti rapid productivitatea proiectelor tale.

 

Pe site-ul skbs.ro gasesti o gama variata de conveioare profesionale si de lifturi hidraulice profesionale.