Alegerea corectă a cosmeticelor hoteliere profesionale

Puternic lovită de pandemia de Covid-19, industria hotelieră se vede nevoită să își revină rapid și să implementeze în sezonul estival noi idei și soluții, pachete și beneficii pentru a-și acoperi pierderile de până acum.

Dotarea eficientă a hotelurilor și oferirea unor condiții mai mult decât decente sunt prioritare întodeauna. Astfel, de la oferta cu care sunt atrași turiștii și până la condițiile de cazare, totul trebuie să funcționeze impecabil. Detaliile sunt cele care fac diferența, iar cosmeticele hoteliere nu fac nota discordantă. Compania IgienaPHS propune o gamă generoasă de consumabile hoteliere care să întrunească atât cerințele managementului cât și ale clienților.

 

Cosmeticele hoteliereinvestiții mici pentru un grad de satisfacție major

Cosmeticele hoteliere joaca un rol foarte important. De ce? Deoarece acestea sunt cele care intră în contact direct cu pielea utilizatorului, iar calitatea trebuie să își spună cuvântul. Selecția de consumabile de baie hoteliere presupune rezerve de săpun lichid sau solid, rezerve de șampon și geluri de duș, pachete de igienă, căștile de duș ambalate individual sau pe bază de rezerve, cu sisteme reutilizabile.

Ținând cont de faptul că oamenii sunt diferiți și nevoile lor sunt diferite, calitatea cosmeticelor hoteliere profesionale este esențială.

 

Cosmetice hoteliere de unică folosință, o alternativă elegantă

În cazul în care optați pentru dotarea camerelor cu cosmetice hoteliere ambalate individual, trebuie să luați în considerare că acestea trebuie schimbate de fiecare cand se schimbă turiștii. În ambalaje elegante, acestea oferă încredere utilizatorilor, știind că sunt singurii care au intrat în contact cu aceste consumabilele hoteliere precum săpunul, șamponul și gelul de duș. Iar dacă te preocupă mediul înconjurător, poți opta pentru gama hotelieră Botanika, o gamă de produse  născute din dragostea față de natură, reprezentând linia de succes eco-friendly din portofoliul CAHM Europe. Designul vintage și culorile neutre fac ca această gamă să devină prima alegere a multor hoteluri și SPA-uri de lux deoarece se încadrează în standardele lor ridicate, acestea remarcându-se și prin ingredientele bine alese și mirosul plăcut.

 

Cosmetice hoteliere cu sistem refill – o șansă în plus pentru Planetă

Preferați totuși variantele reutilizabile ale cosmeticelor hoteliere? Cu siguranță este o opțiune perfectă atât pentru management, care își poate optimiza costurile, cât și pentru clienți care vor avea la dispoziție produse de calitate superioară, gentile cu pielea lor. Compania IgienaPHS se bucură de partenerii săi de încredere, Hyprom fiind unul din furnizorii cu care compania împărtășește aceleași valori.

Consumabilele reutilizabile Hyprom eficientizează costurile, elimină aruncarea inutilă a unor cosmetice hoteliere de abia folosite și, mai ales, nu pot fi sustrase de către clienți.

Rezerva pentru săpun lichid eliberează doar 1 ml de substanță, suficient pentru spălatul mâinilor. Un singur bidon este echivalentul a 60 de sticluțe mici de gel de duș, făcându-se economie până la 80%. 

Sistemul reutilizabil permite reducea costurilor directe și indirecte, rezerva golindu-se până la ultima picătură. Este realizat din materiale reciclabile, cu dimensiuni compacte, spațiul de depozitare fiind redus considerabil. Rezervele pentru săpun lichid sunt sigilate, astfel că săpunul nu vine în contact cu dispenserul și nici cu aerul, igiena fiind extrem de important.