Forbec Services – servicii curățenie B2B în Cluj-Napoca, cu expertiză elvețiană

Compania Forbec Services are peste 10 ani de experiență pe piața de servicii de curățenie din Cluj-Napoca, abordând segmentul de business – curățenie spații de birouri și curățenie spații comerciale și industriale la cele mai înalte standarde ale calității. Inedit în acest sector de servicii este faptul că începând din acest an firma a intrat sub management elvețian, promovându-se astfel standardele calitative de top în întreaga activitate de servicii profesionale de curățenie și întreținere, spălare mochete și curățenie industrială – în regim B2B.

Demn de subliniat este faptul că orice firmă care solicită o ofertă online prin formularul de pe website-ul www.forbec.ro va primi răspuns ultra rapid, în doar 60 de secunde! Serviciile de curățenie birouri, curățenie industrială și spălare mochete sunt dedicate companiilor din orice domeniu de activitate.

 

„Dorim să satisfacem toate exigențele firmelor, oferind exclusiv servicii de curățenie pentru companii și doar la nivel premium de calitate. Ne bazăm pe know-how grație partenerului nostru din Elveția, dar și pe experiența unei echipe de profesioniști cu experiență îndelungată în domeniu. Știm că servicii de cea mai bună calitate pot fi posibile doar prin prisma unor investiții în echipamente profesionale de înaltă calitate, alături de oameni bine pregătiți, care acționează profesional pentru ca totul să fie perfect. Personalul nostru este calificat, instruit profesional în customer sevice și foarte experimentat – adică exact ceea ce este necesar pentru servicii de excelență”, explică reprezentanții companiei.

 

Se poate asigura curățenie și întreținere industrială sau de sezon, se elimină murdăria din halele de producție, din spațiile de depozitare, spațiile comerciale sau din fabrici. Pentru splălare mochete, se utilizează aspiratoare și aparate de injecție – extracție profesionale pentru a garanta rezultatele.

 

În ansamblu, se oferă servicii profesionale de curățenie, la standard de calitate elvețiană, utilizând produse calitative pentru fiecare intervenție. Produsele utilizate de Forbec Services sunt certificate ECO, prietenoase cu mediul înconjurător. Forbec Services include pentru fiecare client ce apelează la serviciile companiei de curățenie o poliță de asigurare a bunurilor. Astfel, clienții sunt protejați deplin împotriva oricărui risc.

 

„Ne adresăm tuturor companiilor care doresc să aibă parte de servicii de curățenie de calitate, la prețuri rezonabile. Fie că este vorba de sediul firmei sau de un spațiu industrial sau comercial, garantăm livrarea unui serviciu calitativ. Dispunem de personal bine instruit, asigurăm ustensile și soluții profesionale, totul integrat într-un pachet avantajos pentru client. Știm că un parteneriat de lungă durată se construiește prin seriozitate, eficiență și profesionalism, acesta fiind dezideratul după care ne ghidăm noi activitatea”, mai spun reprezentanții Forbec Services.