Andy Popescu invitat la crypto.ro podcast

Andy Popescu a dezvăluit în cadrul podcast-ului crypto.ro că a pierdut 30.000 de dolari în cripto. El a relatat mai multe despre afacerile sale și despre experiența în tranzacționarea activelor digitale

Andy Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți car vloggeri din România a participat la podcast-ul organizat de crypto.ro, în cadrul căruia a relatat mai multe despre convingerile sale în viață, despre afacerile create, cât și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat.

Chiar dacă a început de la zero, prin multă muncă și perseverență a reușit să devină unul dintre cei mai populari și apreciați vloggeri din spațiul românesc. Videourile pe care le creează sunt de cea mai înaltă calitate – atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere al conținutului. Munca depusă la fiecare episod este colosală și apreciată în același timp, cifrele vorbesc de la sine, Andy Popescu reușește să adune sute de mii de vizualizări în decurs de câteva zile.

„Atât timp cât faci ceea ce-ți place, motivația vine de la sine. Iar oamenii văd acest lucru și simt și emoția pe care o transmiți, în acest mod ei se conectează la tine și îți apreciază munca”.

El consideră că secretul succesului constă în găsirea pasiunii, în găsirea lucrului pe care îți place să îl faci cu adevărat. „Iar ca să afli acest lucru, trebuie să te întrebi ce ai face dacă nu ar trebui să muncești pentru bani, ce ai face strict din plăcere?”.

Chiar dacă majoritatea oamenilor îl cunosc datorită renumitului său car vlog, puțini sunt cei care cunosc că el este un afacerist de succes. Andy Popescu a creat mai multe afaceri, care îi oferă o plasă de siguranță și posibilitatea de a fi cu adevărat liber în activitatea sa.

„Dacă treci de o anumită sumă de bani lunară, care îți acoperă toate necesitățile și chiar mai mult, mai mulți bani nu-ți aduc mai multă fericire”, susține invitatul acestui podcast.

Una dintre afacerile lui Andy Popescu este un amanet auto în București – companie care se ocupă de oferirea împrumuturilor. El are o afacere și în domeniul imobiliar, ansamblul său rezidențial include un număr de 15 case spre vânzare.

Întrebat dacă ar accepta plata în Bitcoin în afacerile sale, el a zis că ar face-o, deoarece el vede criptomonedele ca o investiție cu risc mare, dar și câștig mare, din acest motiv ar accepta doar Bitcoin – care este cel mai stabil – și nu unele meme coin-uri cum ar fi Doge.

Invitatul susține că este interesat de sfera crypto și investește în active digitale. Un principiu după care se conduce este de a investi doar ceea ce îți permiți să pierzi. Recunoaște că a pierdut în jur de 30.000 de euro din investițiile în criptomonede

Prima interacțiune a sa cu Bitcoin a fost acum 10 ani, în 2012, când a apucat chiar să mineze Bitcoin la acea vreme.

Ultima dată când a cumpărat Bitcoin a fost în noiembrie – la prețul de 58.000 de dolari. În acest moment dacă s-ar decide să investească din nou în Bitcoin, consideră că cea mai bună decizie e să cumpere acum de 50% din suma pe care vrea să o investească, iar pe ceilalți 50% să-i investească folosind metoda Dollar Cost Average (a cumpăra periodic indiferent de fluctuațiile pieței).

Andy Popescu s-a dovedit a nu fi interesat de NFT-uri, motiv pentru care nu a cumpărat vreo-unul, iar dacă ar face-o, susține că s-ar gândi la două chestii: „care este utilitatea acestuia și dacă o să aibă cui să-l vândă.”

Despre Crypto.ro

Crypto.ro este un website informativ care oferă știri despre monede digitale, companii, produse și evenimente blockchain. Echipa crypto.ro lucrează pentru a livra informație calitativă, corectă și detaliată urmăritorilor săi. Acest podcast îl puteți urmări direct pe canalul de YouTube.

 

https://crypto.ro

Media Contact:

info@crypto.ro