Ansamblul rezidențial ONE66 – Central Residence Brașov anunță startul vânzărilor apartamentelor din gama Elevated Experience

Dacă în Brașov momentul marcant pe piața rezidențială de lux la sfârșitul anului 2022 a fost lansarea vânzărilor pentru apartamentele Premium de către ONE66, iată că primăvara va aduce un moment important pentru întregul segment autohton de rezidențe HighClass: startul campaniei de vânzare a unităților Elevated Experience.

ONE66 – Central Residence Brasov este unul dintre cele mai luxoase complexe rezidențiale din România, totalizând 500 de apartamente, localizat în zona 1 a Brașovului, la 5 minute de Piața Sfatului și la 10 minute de noul aeroport internațional. Edificat cu scopul declarat de a deveni reper pentru piata imobiliara de lux din România și având în spate experiența dezvoltatorului rezultată din peste 100.000 mp construiți deja, ansamblul rezidențial ONE66 se remarcă prin valoarea materialelor, designurile avangardiste, interioarele spațioase, facilitățile de top și serviciile premium puse la dispoziție viitorilor rezidenți.
Câteva din particularitățile proiectului care au fost remarcate de primii investitori sunt înălțimile încăperilor de 3 metri, lifturile Otis(lider mondial), suprafețe vitrate pe tot peretele, tâmplarie aluminiu Reynaers, designul de interior, holurile late, zidărie Ytong-Silka, fațadă ventilată cu piatră compozită, centrala Viessman pe bloc, priveliștea fabuloasă.
Facilitățile de care se vor bucura rezidenții sunt concepute pentru a acoperi nevoile și dorințele unei comunități exclusiviste: parcări subterane, staţii de încărcare pentru maşini electrice, spaţiu verde extins şi parcuri private, teren şi locuri de joacă pentru copii, centru wellness&spa, sală fitness/gym, restaurant şi cafenea, lavanderie, atm/agenţie bancară, supraveghere video, pază, concierge.

Investiție profitabilă sau reședință de lux?

Ambele! Ansamblul rezidențial ONE66 este mixed-use, având în componența sa și conceptul ONE66 BOOKING, ApartHotel de lux compus din apartamente Premium cu 2 camere, amenajate, mobilate și utilate conform aceluiași design, care se predau la cheie și se administrează de către compania de management sub același concept, fapt care permite un randament cu mult peste medie. Totodată, pentru doritorii de apartamente noi, imobilele din cadrul ansamblului ONE66 sunt foarte atractive ca spațiu locativ pe termen mediu și lung. Designul, confortul, facilitățile, beneficiile, locația, priveliștea, sunt caractersitici imediat observate de către persoanele cu standarde înalte care sunt în căutarea căminului ideal.

Creat să fie preferat

Într-adevăr, un apartament din gama Elevated Experience a fost creat să fie preferat. Având un aspect efectiv ieșit din tiparele autohtone, se remarcă imediat prin nota elegantă și atmosfera primitoare. Aici totul este la superlativ. Sistemul Smart Home cu Alexa incorporat, elementele decorative, încălzirea în pardoseală Oventrop, plăcile de ceramică import Spania(120x60cm), suprafețele vitrate imense ce dezvăluie priveliștea de vis, pardosela din lemn cu design atemporal Chevron, sunt doar câteva particularități ale acestor unități. 2023 este anul în care noțiunea de lux poate avea un singur reper: apartamentele Elevated Experience din cadrul complexului ONE66 – Central Residence Brașov.

Stadiul proiectului

Construit majoritar prin finanțare internă, proiectul ONE66 se remarcă prin faptul că a deschis vânzările doar după ce s-a edificat primul bloc. Actualmente, etapa 1, care desemnează un total de 114 unități, este în procent de 90% finalizată. Primele apartamente sunt deja amenajate, permițând prin vizionarea lor aprofundarea exactă a conceptului locativ și investițional ONE66.
Am ales să dezvăluim totalitatea caracteristicilor ONE66 doar în stadiul în care cei interesați de achiziția unor unități emblematice pe segmentul rezidențial de lux se pot convinge live de anvergura acestui proiect, de rezultatul finit ce desemnează un concept avangardist pe care nicio randare nu îl poate reda cu adevărat.” declară Antonela Hogea, asociat și co-fondator ONE66 – Central Residence Brașov.
Lucrările de amenajare interioară pentru Etapa 1 sunt pe linia de final, urmand ca din vară să se continue Etapa 2 și să se demareze construcția Etapei 3. Odată finalizat, complexul rezidențial va deveni cu siguranță un landmark imobiliar nu doar al Brașovului, ci și a întreg domeniului de Real Estate din România.