Anvelomag Introduce în piaţă conceptul SelfOrder. Acum îţi poţi face singur reducerea dorită

Anvelomag este unul dintre cei mai importanţi furnizori de anvelope şi jante din România. În doar şapte ani a reuşit să atragă şi să mulţumească peste 80.000 de clienţi.

Calitatea excepțională a produselor comercializate, seriozitatea şi rapiditatea cu care sunt onorate toate comenzile sunt doar câteva dintre detaliile care au adus notorietate companiei. Totuşi Anvelomag nu se opreşte aici, şi vine în întâmpinarea clienţilor cu soluţii noi, mai eficiente, mai simple, mai ieftine. Astfel poate fi catalogat şi conceptul SelfOrder, un program gândit să ușureze procesul de achiziţionare a anvelopelor.

SelfOrder – cumperi şi economiseşti

Programul SelfOrder este creat pentru a facilita achiziționarea de anvelope, dar şi pentru a optimiza timpul alocat operațiunilor de procesare şi plasare a comenzilor online. Anvelomag oferă şi o reducere consistentă, de 4%, din totalul comenzii, clienților care aleg să utilizeze această opţiune.

Persoanele care doresc să achiziţioneze prin sistemul SelfOrder trebuie să selecteze produsele dorite, să le adauge în coş şi să realizeze plata. Pentru a beneficia de reducere, clienții,  mai trebuie să facă un pas, adică să bifezi că nu doresc să fie contactați de operatorii Anvelomag pentru confirmarea comenzii. Plata anticipată se poate realiza prin card bancar, ordin de plată sau avans prin OP. Pentru încheierea comenzii trebuie generate detaliile legate de adresa de livrare şi plasare a produselor.

Prin acest sistem toate părţile implicate au de câştigat. Clienţii au acces la produsele dorite. Programul SelfOrder nu condiționează achiziționarea anumitor pneuri, produse de anumite mărci. Prin aceste sistem pot fi cumparate atât anvelope de vară, allseason cât şi cele speciale de iarnă. Pot fi achiziționate anvelope special cargo şi anvelope pentru autovehicule 4X4. Din varietatea mare de soluţii, clienţii le pot selecta pe cele care se potrivesc. Au acces la anvelope premium (Continental, Nokian, Dunlop, Bridgestone, Goodyear, Michelin, Pirelli, s.a), din gama economic (Barum, Fulda, General Tare, Semperit, Toyo, Hankook, Kleber, Bf Goodrich, Falken, Firestone, Kumho, Nexen, Sava, Vredestein.) sau din gama buget (Taurus, Debica, Viking, Premiorri, Tigar, Kingstar).

Cu opțiunea SelfOrder, propusă de Anvelomag, şoferii pot achiziţiona anvelopele pe care le doresc, cu cele mai mici costuri. Notorietatea companiei poate fi considerată o garanție pentru livrarea rapidă, a produselor comandate.

Programul SelfOrder – servicii rapide şi sigure

Trebuie precizat că Anvelomag a luat toate măsurile legate de siguranța datelor personale și siguranţa de efectuare a plăților. Magazinul online colaborează doar cu procesatori de plăti de încredere şi este prevăzut cu cele mai înalte sisteme de securitate, fapt confirmat de certificatul SSL.

Produsele Anvelomag achiziţionate,  vin însoțite de certificare de conformitate şi garanţie în concordanță cu Legea nr. 449/2003. Pentru a beneficia de cele mai bune experienţe de achiziţionare a produselor selectate, compania vine şi cu soluţii prietenoase de retur.

Pentru a lua cea mai bună decizie clienții care doresc să achiziționeze pneuri şi jante prin programul Self Order sunt îndemnați să analizeze cu mare atenție ofertele Anvelomag. Cei ce doresc informații suplimentare sunt îndemnați să contacteze unul dintre operatori companiei, și astfel pot afla toate detaliile solicitate.

Simplu, rapid, eficient, economic – SelfOrder de la Anvelomag.