Aparat pentru detoxifierea organismului

O moleculă de apă este formată din doi atomi de hidrogen și un atom de oxigen. Când o moleculă pierde un atom de hidrogen, molecula OH ramasă își asumă o sarcină negativă. Când mergi de-a lungul plajei, corpul absoarbe milioane de acești ioni încărcați negativ, care alcalinizează apa în sânge și țesuturi. Datorită alimentației precare și stresului ridicat, avem tendința de a acumula și depozita o cantitate excesivă de toxine în organism.

Opiniile medicilor cu privire la utilizarea aparatului pentru detoxifiere organism:

 • Dezintoxicare eficientă a organismului;
 • Eficacitatea terapiei complexe de reabilitare folosind metoda de detoxifiere prin electroliză;
 • Utilizarea aparatului de detoxifiere a organismului oferă un tratament complex și previne bolile interne.

După un tratament de detoxifiere, în organism apar reacții biochimice care cresc nivelul de energie. Toxinele acumulate în organism sunt cationii care conduc corpul la oxidare, acesta fiind motivul apariției mai multor boli.

Efectul tratamentului cu un aparat pentru detoxifiere organism:

 • Sistem nervos: crește nivelul de oxigen din creier
 • Sistem cardiovascular: nivelul depunerii lipidelor este semnificativ redus
 • Sistemul circulator: crește conținutul de oxigen din sânge.
 • Ameliorează durerea și crampele musculare, durerile articulare.
 • Activează circulația sângelui și microcirculația (sistemele Raynaud).
 • Îmbunătațește furnizarea de oxigen și nutrienți în celulă.
 • Accelerează regenerarea și recuperarea.
 • Stimulează hipotalamusul, metabolismul.
 • Elimină toxinele din organism și ajută în tratamentul inflamațiilor articulare (inclusiv guta), edemelor, transpirației picioarelor.
 • Îmbunătațește rezistența sistemului imunitar.

Aparat detoxifiere organism – Artilerie grea împotriva toxinelor

Aparatul pentru detoxifiere organism elimină foarte eficient toxinele prin piele.   O detoxifiere semnificativă a organismului prin piele, pentru o lunga perioadă de timp a fost posibilă numai datorită suplimentelor alimentare, medicamentelor artificiale, căldurii intense (saunei), mișcării și combinației lor. În ultimul deceniu au apărut diverse dispozitive și plasturi care pot extrage toxinele din corp prin piele. Dispozitivul care actionează într-un sistem, detoxifică într-o manieră integrată. Prin urmare, eficacitatea sa este deosebit de mare.

Nu ai nevoie decât de treizeci de minute de doua-trei ori pe săptămână și corpul va fi curățat în două săptămâni. Procedurile sistematice nu sunt dificile nici măcar pentru o persoană ocupată. În doar câteva sesiuni, dispozitivul va elimina eficient toate toxinele din organism.

Cum ajută aparatul de detoxifiere organism?

Aparatul efectuează terapie ionică specială. Cu ajutorul ionilor care intră în corpul uman, este folosit propriul mecanism de detoxifiere, iar otrăvurile sunt eliberate prin piele. Datorită tratamentului plăcut, care nu durează mai mult de jumatate de oră, se poate realiza eliminarea rapidă și fiabilă a otravurilor din corp. Principiul de funcționare al dispozitivului este interacțiunea ionilor negativi cu corpul uman.

Ionii negativi sporesc activitatea și eficacitatea creierului, stimulează furnizarea de oxigen către celule, te poate ajuta să ai un somn liniștit, are un efect bun asupra colesterolului și stimulează circulația sângelui, stabilizează tensiunea arterială și crește conținutul de oxigen în sânge. De asemenea, ajută la regenerarea pielii.