Aparatură de laborator pentru echiparea modernă a acestuia este disponibilă la Precisa

Laboratoarele necesită să fie echipate cu toate resursele pentru a îndeplini misiunea pentru care acesta este înființat. Aparatura de laborator este important să fie eficientă, să funcționeze în parametri buni și să asigure rezultate cât mai aproape de realitate. La Precisa ai parte de o gamă largă de aparatură de laborator, pentru echiparea modernă a acestuia.

Precisa este un furnizor de baza, de unde poți achiziționa o varietate de echipamente pentru laborator, consumabile și multe alte produse. Peste 13 categorii se regăsesc pe site, acolo unde unele sunt împărțite și în subcategorii. Ai la dispoziție mii de produse din care poți alege ceva eficient pentru un laborator, materiale de protecție, materiale didactice și așa mai departe.

Doar în materie de aparatură de laborator, Precisa dispune de peste 1300 de produse. În această categorie sunt incluse analizoare, aparatură de măsură și control, aparatură de proces, PCR, auclave, băi cu ultrasunete și termostatate, balanțe, hote chimice, hote cu flux laminar vertical, hote microbiologice, numărătoare de coloni, pipete și accesorii și așa mai departe.

Solicită oferta pentru fiecare produs dorit

În funcție de produsele de care ai nevoie, precisa.ro îți oferă posibilitatea de a solicita o cotație rapidă de preț. Dacă vrei să cumperi mai multe echipamente, le poți adăuga la cererea de ofertă, iar mai apoi să vezi prețul lor.

Cotația de preț se solicită pentru fiecare produs în parte, specificându-se mai multe detalii. Trebuie să introduci numele persoanei de contact, compania pentru care dorești cotația de preț, adresa de e-mail, numărul de telefon și localitatea unde dorești livrarea produselor.

În cazul în care nu te descurci cu această secțiune sau întâmpini dificultăți, pe precisa.ro ai la dispoziție și numerele de telefon la care poți contacta compania. De asemenea, dacă ai aparatură de laborator deja achiziționată și aceasta nu mai funcționează corect, o poți trimite la service.

Varietate de produse pentru orice laborator

Precisa cuprinde o gamă largă de echipamente și dispozitive pentru mai multe substanțe. Nu este vorba doar despre aparatura laboratoarelor medicale, ci și despre aparatura pentru testarea materialelor de construcții.

Alături de aceste categorii, compania îți oferă posibilitatea de a comanda și următoarele produse: consumabile de laborator, kituri și teste rapide, materiale de protecție, materiale didactice, produse microbiologice, reactivi și chimicale, sticlărie de laborator, ustensile și instrumentar.

În fiecare secțiune a produselor în cauză poți descoperi sute de echipamente și accesorii pentru laboratoare și nu numai. Fiecare dintre acestea au detaliate capacitatea lor, modul în care funcționează și detalii specifice lor. Dacă ai nevoie de alte informații suplimentare, le poți solicita fie prin formularul de contact, fie la numerele de telefon afișate pe site.

La fel ca un alt magazin online, la Precisa doar adaugi în coș la cererea de ofertă, apoi finalizarea ei se face prin introducerea informațiilor specificate mai sus. Vei fi contactat în scurt timp pentru a ți se comunica prețul total sau pentru fiecare produs în parte. În plus, poți actualiza în timp real coșul tău, discutând cu un consultant.

Contact: office@precisa.ro