Aplică siliconul ca un profesionist, cu unelte profesionale

Îți place să-ți faci treaba ca la carte? În orice activitate te implici îți dorești să lucrezi ca un profesionist chiar dacă nu ai foarte multă experiență? Ți-ai dori ca lucrurile să-ți iasă perfect, dar nu se întâmplă așa deoarece nu dispui întotdeauna de instrumentele potrivite? Ei bine, nu-ți face griji. Dacă, de exemplu, te-ai săturat de  pistoalele standard pentru aplicare silicon, ce se îndoaie după câteva folosiri, îți dăm noi un pont. Folosește pistolul pentru aplicare silicon de la Penosil.

Dacă ai de aplicat siliconi/adezivi în cartușele standard de până la 310 ml, poți folosi PENOSIL Sealant Manual Gun 310 ml, un pistol de silicon cu utilizare universală pentru recipientele din plastic sau aluminiu de 310ml. Are un raport competitiv preț/calitate și o greutate extrem de ușoară(760g modelul 1, 860g modelul 2). În plus, este şi uşor de folosit.

Totodată, rezistenţa şi soliditatea superioară îl fac adecvat pentru utilizarea recipientelor bicomponente de 150cc.(ancore chimice). Este tratat pentru protecţie cu vopsea epoxidică, iar corpul şi mecanismul de declanşare sunt din aluminiu turnat sub presiune. Suportul de recipiente este din oţel.

În cazul în care ai lucrări de anvergură și folosești silicon la salam (600 ml), alege PENOSIL Sealant Manual Gun 600 ml sau PENOSIL Sealant Pneumatic Gun 300-600 ml, fiindcă nu vei regreta.

PENOSIL Sealant Manual Gun 600 ml este echipat cu un pistol pentru aplicarea capsulelor corespunzătoare şi cu duză adecvată pentru extrudarea produsului. Îl poți acționa manual pentru randamente sporite și îl poți folosi pentru orice lucrare de etanșare, beneficiind de avantajele recipientelor mari (silicon la „salam”).

Este un produs conceput și construit folosindu-se cele mai bune materiale pentru a garanta o calitate superioară în domeniul profesional, ceea ce îți va permite să aplici siliconul ca un adevărat profesionist. Extrudarea este extrem de precisă prin intermediul pistonului adecvat descărcării cu pistolul, permițându-și să aplici perfect siliconul pe diferite suprafețe.

Pe de altă parte, PENOSIL Sealant Pneumatic Gun 300-600 ml este echipat cu un piston pentru aplicareacorespunzătoare a capsulelor și cu o duză adecvată pentru extrudarea produselor.

Mânerul său este atașat ergonomic în centrul pistolului, ceea ce asigură un echilibru perfect ce îți va permite să-l utilizezi ușor cu o singură mână. Îl vei putea reîncărca rapid prin deșurubarea capacului frontal Quick Release, iar presiunea aerului din pistol o vei putea regla prin supapă specială care permite extrudarea cu o dozare constantă și la o viteză uniformă.

Așadar, dacă vrei să aplici siliconul ca un profesionist, folosește uneltele profesionale marca Penosil. Odată folosite îți vei da seama că ai făcut cea mai bună alegere.

Caută uneltele profesionale marca Penosil pentru a-ți face treaba ca la carte. Le gasesti in reteaua de distributie PENOSIL cat si pe magazinul online penosil.ro, pe emag.ro sau alte magazine cu produse pentru construcții. Daca ai nevoie de indrumare spre cel mai apropiat magazin/dealer din zona ta, poti contacta cu incredere reprezentantii Penosil.