Argelius Festival- Primul festival care are la bază tehnologia blockchain

Argelius Festival este primul festival care alege să utilizeze tehnologia blockchain în scopul unui sistem de afaceri transparent, care ajută artiștii să devină independenți. Tehnologia blockchain reprezintă startul unei noi industrii muzicale care asigură beneficii atât investitorilor, cât și artiștilor.

Argelius Network, conexiunea tehnologiei blockchain cu industria muzicală

Startupul crypto Argelius Network va crea primul festival muzical cu o durată de 4 zile, în care artiști, DJ și trupe consacrate își vor face apariția. Argelius Network este o infrastructură descentralizată, unde utilizatorii pot procura bilete la festival în schimbul criptomonedelor. Artiștii își promovează ideile, pentru care primesc finanțare de la fani pe baza criptomonedelor. În schimbul achiziționării de criptomonede, fanii beneficiază de anumite avantaje.

Un procent prestabilit din veniturile înregistrate din proiectele Argelius va fi adăugat la fondul de lichidități al token-ului, care la rândul său este direcționat către plata artiștilor, biletelor și a costurilor operaționale. Tot acest proces are la bază tehnologia blockchain.

Argelius Network, soluția care încurajează contentul de calitate și proiectele curajoase

Argelius dezvoltă o industrie descentralizată de platforme de video, streaming și partajare muzică, având la bază o economie descentralizată. Artiștii invitați la eveniment au asigurate până la 90% din profiturile generate. Adepții genurilor muzicale respective pot contribui la generarea profitului ascultând melodiile preferate.

Fondatorii ambițiosului proiect Argelius sunt de părere că publicul trebuie să aibă acces la divertisment de calitate cu prețuri avantajoase. Industria de divertisment existentă la ora actuală se bazează pe intermediari pentru distribuirea biletelor. Scopul Argelius este acela de a facilita accesul fanilor la evenimente live prin crearea unui ecosistem transparent.

Argelius este locul în care se întâlnesc artiști cu renume din diferite genuri. Fanii genurilor muzicale respective au privilegiul de a beneficia de un spectru ofertant de spectacole, concerte și diferite tipuri de content. Data începerii presaleului va fi anunțată pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/argeliusnetwork cât și pe Telegram: https://t.me/argeliusnetwork. După fiecare ediție de festival, se oferă câte o colecție de NFT-uri cu diferite utilități reale.

Argelius este un concept diferit pentru industria muzicală și de divertisment. Scopul pentru care a fost creat este acela de a materializa ideea unui ecosistem transparent, în care artiștii se pot conecta direct cu publicul lor.

Dacă vrei să simți evenimentele artiștilor tăi preferați dintr-o perspectivă nouă sau să intri în legătură cu fanii, atunci descoperă totul despre acest proiect inedit pe Whitepaper, care cu timpul a câștigat tot mai mulți adepți.

CategoriiFără categorie