ASUS ROG GL503GE – un laptop de gaming cu performanțe uluitoare pentru cele mai intense sesiuni de joc

Laptopul de gaming ASUS ROG GL503GE este tot ceea ce ai nevoie pentru a duce la următorul nivel măiestria în jocuri. Fiind echipat cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ i7, soluții grafice până la NVIDIA® GeForce® GTX 1060 și Windows 10 Pro, GL503 este laptopul perfect pentru a prelua controlul competițiilor de jocuri. Înarmează-te, alege-ți ținta și fii gata de victorie!

Noul GL503 oferă un aspect foarte atrăgător și performanțe foarte ridicate. Carcasa să metalică finisată în negru reflectă concentrarea interioară și sofisticarea celor mai dedicați pasionați de jocuri – aceia ce își păstrează calmul chiar și în focul celor mai feroce confruntări. În contrast direct cu carcasa, roșul puternic, aprins al radiatoarelor semnifică sângele scurs în căutarea victoriei, în timp ce marcajele puternice și finisajele deosebit de atent realizate de pe capac proiectează imaginea lui GL503 ca o opera de artă modernă.

cCu GL503 poți avea partea de o experiență foarte cursivă de jocuri! Cele mai recente procesoare Intel Core i7 quad-core de Generația a 8-a și soluții grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1050 sau 1060 oferă un nivel de performanță pe măsura talentului tău în jocuri. GL503 mai include de asemenea până la 32GB de memorie DDR4 foarte rapidă, tactată la 2666MHz — mai mult decât suficient pentru a te juca în timp ce transmiți clipuri video sau navigezi pe Internet.

GL503 este renumit pentru portabilitatea sa extraordinară, precum și petru performanțele superioare: cântărind doar 2,6 kg și cu un profil de doar 2,4 cm, GL503 oferă armament agil pentru jocuri ce îți permite să tr bucuri de jocurile favorite oriunde și oricând.

GL503 este echipat cu un ecran excelent, cu unghiuri largi de vizualizare, cu 50% mai luminos decât modelele rivale, oferind o acoperire de 100% a spectrului de culori sRGB – fiind astfel perfect pentru toate tipurile de jocuri. GL503 mai include de asemenea ROG GameVisual, un utilitar foarte ușor de folosit ce conține șase profiluri pre-setate ce aplică preferințele tale în cazul unei varietăți extinse de jocuri, îmbunătățind claritatea și performanțele culorilor. Te vei bucura de imagini clare și detaliate, ce beneficiază de culori consistente din orice direcție ai privi ecranul – pentru experiențe în jocuri care te aduc mai aproape de realitate!

GL503 oferă o experiență audio de neuitat! Tehnologia de amplificare inteligentă încorporată oferă un sunet cu un volum mai ridicat în jocuri – până la 200% mai puternic – și minimizează distorsiunile pentru a asigura o funcționare cât mai cursivă. Sistemul monitorizează în mod automat și reduce intensitatea sunetului pentru a preveni potențialele probleme cauzate de supraîncălzirea sau supraîncărcarea difuzoarelor.

Printr-o singură apăsare a unui buton de acces rapid, ROG Gaming Center îți oferă acces la un panou de control ce afișează o multitudine de informații utile, inclusiv frecvențele CPU-ului și GPU-ului, voltajele și temperaturile. Poți utiliza acest panou pentru a modifica consumul de energie al procesorului și plăcii video în timp real! ROG GameFirst IV, ROG Aura Core, XSplit GameCaster, NVIDIA GeForce Experience și setările software ASUS Splendid pot fi accesate cu ușurință prin intermediul panoului de control Gaming Center.

Laptopul este ideal și pentru rularea de jocuri online pentru a face bani pe internet, într-un mod simplu și intuitiv. Îl poți folosi cu succes pentru partide de șah, competiții sportive de orice fel sau pentru a te juca în rețea alături de prietenii tăi.