Direct Booking a început campania promoțională de Black Friday

Direct Booking.ro, mall-ul de vacanță la un click distanță, a început campania de reduceri Black Friday la vacanțele pe litoralul din România, Bulgaria, Grecia și Turcia, punând la dispoziție oferte accesibile și concursuri care au drept premii vacanțe în Grecia. Până pe 30 noiembrie, sunt afișate pe website mii de oferte cu până la 40% discount, pentru sejururi în numeroase destinații, inclusiv Egipt sau Republica Dominicană.

Pentru cei care preferă o vacanță în culorile Greciei, una în aromele Turciei sau una printre palmieri și deșert, în Egipt, acum este cel mai bun moment pentru a face rezervarea. În perioada de Black Friday, aceștia vor beneficia de prețuri mult mai bune și vor putea intra în cursa pentru o vacanța gratuită în Grecia și vor putea participa la concursul organizat și afișat pe website și pe pagina de Facebook a companiei.

Vacanțe în doi cu 1200 lei

Anul acesta, DirectBooking.ro pune la dispoziția turiștilor sejururi extrem de accesibile, pentru care pot fi folosite inclusiv vouchere de vacanță. Bugetul alocat unui concediu petrecut pe litoralul românesc începe de la 1200 lei, pentru doi adulți, cu mic dejun inclus. În funcție de hotelul ales, turiștii pot primi o plimbare cu gondola venețiană din Portul Tomis, Constanța. O vacanță în Grecia, cu transport individual și mic dejun, începe de la 500 de euro, iar un sejur în Turcia, cu transport avion inclus și regim all inclusive, pornește de la 950 de euro, pentru doi adulți. Prețurile diferă în funcțiile de facilitățile dorite, de tipul de transport și de numărul de persoane.

Vacanțele în Bulgaria sunt la fel de atractive. O rezervare până pe 30 noiembrie 2019 garantează o vacanță de vis indiferent de buget. Pe DirectBooking.ro se găsesc sejururi de 7 nopți, în regim all inclusive, de la 400 euro, pentru doi adulți, iar, în funcție de pachet, transportul cu autocarul poate fi inclus. O simplă căutare pe website-ul agenției va scoate la iveală numeroase opțiuni pentru o vacanță de vis în doi sau împreună cu familia.

Indiferent de vacanța aleasă, procesul de rezervare este simplu: se alege vacanța visată, se completează datele personale și se finalizează comanda. Apoi, Direct Booking trimite confirmarea disponibilității rezervării pe e-mail, iar, în final, se realizează plata și sejurul este rezervat.

„Campania de Black Friday a ajuns la un nivel de maturitate, în principal datorită creșterilor salariale și modificărilor comportamentului de consum al românilor. Aceștia doresc să își programeze în avans vacanțele, beneficiind astfel de timp pentru alegerea destinației și identificarea celei mai bune oferte”, spune Dorel Vlad, Manager General Direct Booking.ro.

Cu o experiență de peste 9 ani în domeniu și peste 350.000 de turiști fideli, DirectBooking.ro se mândrește cu cea mai mare varietate de oferte pentru vacanțele în România și în străinătate.