Avantajele jucăriilor românești fabricate de compania Jucărești

Educația prin joacă este cea mai naturală și ușoară formă de a introduce concepte și modalități noi de înțelegere în rândul copiilor. Prin intermediul jocurilor și jucăriilor educaționale, cei mici pot să-ți dezvolte abilități de bază, cum sunt motricitatea fină, atenția și concentrarea, dar și imaginația sau creativitatea specifice, în modurile cele mai distractive cu putință. 

Jucărești este un brand românesc specializat în fabricarea jucăriilor educative. Create de specialiști, relaxante și atractive, ele au fost gândite pentru a bucura pe cei mici, care au astfel ocazia să îmbine voia bună cu învățarea prin joc.

Iată care sunt avantajele jucăriilor românești fabricate de compania Jucărești.

  • Jucăriile educative în limba română

Jocurile și jucăriile cu rol educativ sunt create pentru a stimula abilitățile cognitive și emoționale ale copiilor. Ei își vor dezvolta gândirea logică, matematică, lingvistică, dar și atenția, concentrarea sau creativitatea. Chiar și pentru vârste mici, la Jucărești școlarii și preșcolarii găsesc seturi de jocuri cu litere în limba română, cu care pot crea alături de părinți cuvinte și fraze, vor învăța cum să comunice, să colaboreze sau să lucreze în echipă.  

  • Jocurile recreative pentru interior

Brățările din pluș, animăluțele sau caruselele cu oițe și dragoni, baloanele gigant cu rechini sau unicorni sunt tot atâtea motive de distracție, pentru care copiii de vârste mici pot petrece momente de amuzament și relaxare, își pot construi propriile scenarii și pot crea povești care să îi ajute să se exprime, singuri sau alături de un companion de joacă.

  • Puzzle-urile pentru orice vârstă 

Puzzle-urile cu piese mai mici sau mai mari cu piese mai multe sau mai puține, în funcție de categoriile de vârstă, sunt instrumente prin care copiii își pot dezvolta capacitățile de concentrare și de atenție la detalii.

  • Jucăriile pentru exterior 

Jucăriile de exterior, precum cele de nisip, bicicletele, coarda, conurile colorate sau coșurile de baschet sunt create pentru activități diverse din afara casei, fiind  moduri distractive prin care cei mici să practice mișcarea în aer liber și să petreacă mai mult timp în natură.

  • Produsele destinate amenajării camerei

Jucărești pune la dispoziția celor mari și mici diferite produse destinate amenajării camerei copiilor, precum seturi de mobilier, corturi de joacă de interior, panouri și afișaje educative sau calendare școlare în limba română. În culori variate, vesele și jucăușe și cu o cromatică specifică, toate acestea sunt create pentru ca cei mici să se bucure de obiectele din jurul lor și de un mediu în care se regăsesc. 

  • Surprizeta

Un produs reprezentativ pentru Jucărești și lumea copiilor este Cutia cu jucării sau Surprizeta, o cutiuță plină de cadouri care abia așteaptă să fie descoperite de cei mici, și care le va provoca bucurii de nedescris! Conținutul ei va fi întotdeauna strict secret, mai ales că acesta se schimbă periodic, dar înăuntrul ei pot fi până la 5 produse, toate jucării special alese. Tot ce trebuie să faci este sa te bucuri de încântarea din ochii copilului tău în momentul în care el o va descoperi!